Startupit ja partnerit kiinnostavat teollisuutta

29.8.2016 09:00Uutiset » Toimiala
Kuva UMP.
Kuva UMP.

Teollisuusryitykset hakevat nyt aktiivisesti innovaatioita ja uusia partnereita mm. startup-tapahtumista. Tampereen Alihankinta-messut ovat laajentuneet yli 1 000 näytteilleasettajan tapahtumaksi. Messuilla on peräti 200 uutta yritystä.

Messujen yhteydessä toteutetaan myös innovointiin innostava AlihankintaHEAT, joka tuo yhteen teollisuusyritykset ja startupit. Lisäksi venäläis-suomalaiseen Partneriaattiin odotetaan sataa venäläistä yritystä luomaan pysyviä bisnessuhteita.

AlihankintaHEAT-tapahtuma kokoaa Tampereen Messujen mukaan 28.9. yhteen teollisuusyritykset, ketterät startupit ja valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta kiinnostuneet asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).

Alihankinta-messut järjestetään Tampereella 27.–29. syyskuuta.

UPM osallistuu Junction-hackathoniin

Myös UPM näyttää suuntaa etsimällä uusia digitaalisia ratkaisuja toimitusketjun muuttamiseen mobiiliksi.

UPM:n paperiliiketoiminta hakee uusia, innovatiivisia ratkaisuja toimitusketjuunsa Helsingissä järjestettävässä Junction-tapahtumassa marraskuussa. Junction on Euroopan johtava hackathon-tapahtuma ja kokoontumispaikka kehittäjille, suunnittelijoille ja yrittäjille ympäri maailman. UPM haastaa hackathonin osallistujat kehittämään digitaalisia ratkaisuja, palveluita ja analytiikkaa toimitusketjun dataa hyödyntämällä.

Share: