Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Oletko Fespassa – käy katsomassa Colorcut

12.5.2023 11:39Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Grafitrio Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Digitaalinen tasoviimeistelijä Colorcut pystyy viimeistelemään laajaa valikoimaa painotuotteita. Colorcutin malleja löytyy useasta eri koosta. Fespa-messuilla esitellään myös Colorcut-uutuuksia.

23.–26.5. järjestettävillä Fespa-messuilla riittää mielenkiintoista nähtävää. Yksi erityisen mielenkiintoinen tuote messuilla on Plockmatic Groupin digitaaliset Colorcut-tasoviimeistelijät, joita myydään sekä Morgana- että Intec-brändien nimillä. Molemmat brändit ovat Plockmatic Groupin omistuksessa. Esillä Fespassa tulee olemaan esimerkiksi ColorCut SC6000, joka on suuremman koon versio suositusta SC5000-laitteesta. Suurempi koko mahdollistaa pidempien painettujen arkkien käsittelyn, ja laitteella voidaan leikata 340×710 millimetrin suuruisia arkkeja. Colorcut-sarjasta löytyy vielä järeämpiäkin ratkaisuja, ja Fespa-messuilla Colorcut aikoo esitellä myös jotain kokonaan uusia malleja. Morgana Colorcut -laitteita Suomessa edustaa Grafitrio Oy.

Plockmatic Group esitteli tänä vuonna markkinoille ColorCut SC6000 -digitaalisen tasoviimeistelijän, jolla voidaan leikata 340×710 millimetrin suuruisia arkkeja. Optiona viimeistelijään saa ColorCut Pro -serveriaseman.

Colorcut toimii digitaalisesti on-demand periaatteella, eikä aikaa vievää kuntoonlaittoa tarvita. Esimerkiksi SC6000 tarjoaa yhdessä laitteessa luotettavan arkkien syötön, nopean töiden aloituksen sekä virheettömän leikkuun ja nuuttauksen. Laitteessa voidaan leikata 350 mikronin paksuisia materiaaleja sekä muotoon leikattavia tarroja. Optiona viimeistelijään saa ColorCut Pro -serveriaseman, joka tukee merkittävästi laitteen toimintaa. Kotimaisen jälleenmyyjän Grafitrion mukaan laite on edullinen ja kompakti viimeistelijä täysin itsenäisesti toimivaa tuotantoa varten.

– Morgana Colorcut on mainio taso- ja yleisviimeistelijä samassa paketissa. Sillä voidaan viimeistellä näppärästi ja pienellä twistillä esimerkiksi posti-, kiitos-, kutsu- ja muut kortit. Myös adressit, ruokalistat, esitteet ja niin edelleen onnistuvat. Kannattaa tulla katsomaan Colorcutin laitearsenaalia, joka on monipuolinen. Ja on meillä Fespassa muidenkin päämiesten mielenkiintoisia tuotteita, kuten Vivid, kehottaa Grafitrion Kurre Wahlstedt.

Grafitrion Kurre Wahlstedt esittelee mielellään Colorcutin ominaisuuksia Fespa-messuilla suomalaisille kävijöille.

Colorcut löytyy Fespa-messuilla osastolta B1-C66. Osastolla esitellään myös messu-uutuuksia! Grafitrion Kurre Wahlstedt on paikalla Fespa-messuilla Münchenissä 23.–24.5. palvelemassa suomalaisia messukävijöitä.

Ota yhteyttä Kurreen +358400 411 894 tai kurre.wahlstedt@grafitrio.com

Array
Share: