Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Valmis liiketoiminta myynnissä: printtituotteiden verkkokauppa Beyondprint

9.4.2024 17:10Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on kaupallisessa yhteistyössä tehty artikkeli.

Beyondprintin toiminnan ytimessä on laadukkaat kuvatuotteet, jotka soveltuvat esimerkiksi kuvanäyttelyihin, kodin sisustukseen ja yritysten toimitiloihin.

Beyondprint on vuodesta 2014 asti toiminut web-to-print verkkokauppa, joka on erikoistunut erilaisten kuvatuotteiden valmistukseen asiakkaiden omilla kuvilla/aineistoilla. Toiminnan ytimessä on laadukkaat ja visuaalisesti mielenkiintoiset tuotteet, jotka soveltuvat kuvanäyttelyihin, kodin sisustukseen ja yritysten toimitiloihin. Suomeksi palvelu toimii osoitteessa Beyondprint.fi ja englanniksi osoitteessa Beyondprint.eu. Toimintaan kuuluu myös sopimusvalmistusta.

Nyt Beyondprint-liiketoiminta on myytävänä. Viveka Hämeenniemi, joka perusti yhtiön miehensä Keaton Frekingin kanssa, kertoo tarkemmin mistä on kyse.

Mitä on myytävänä? Ja miksi?

“Koko liiketoiminta on myytävänä eli verkkokauppa asiakkuuksineen, brändi, some- ja mainostilit, sekä tuotteiden valmistukseen liittyvä ohjeistus. Tuotantolaitteiston (mm. Canon Arizona) ostoa emme edellytä ja se on sovittavissa erikseen.”

“Olemme mieheni kanssa aloittaneet toiminnan parikymppisinä nuorina ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin olemme valmiita uusiin haasteisiin työuralla.”

Meillä on hyvin rakennettu brändi, läpinäkyvät hinnat ja selkeä tilauskanava.

Millaiselle ostajalle Beyondprint hyvin sopisi?

“Toiminta soveltuu erinomaisesti olemassa olevalle painotalolle, joka haluaa hakea kasvua verkosta. Tilausprosessi on automatisoitu ja toiminta on hyvin integroitavissa olemassa olevaan painotaloon, josta löytyy valmista osaamista ja laitteistot. Toki Beyondprintin liiketoiminnan ostaminen ja kehittäminen soveltuu monelle muullekin potentiaaliselle ostajalle, esimerkiksi jos haluaa aluksi satsata verkkokaupan kehittämiseen ja ulkoistaa printtituotannon. Toimintaa on helppo kehittää itse valitsemaansa suuntaan.”

Miten Beyondprint syntyi ja kehittyi?

“Hyppäsimme mieheni kanssa yrittäjiksi vastavalmistuneina, koska idea ja oman yrityksen kehittäminen vei mennessään. Meillä ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta painoalalta tai verkkokaupan pyörittämisestä, joten ensimmäiset vuodet olivat hyvin haastavia. Usko omaan tekemiseen kuitenkin kannatti ja Beyondprint on saanut taakseen hyvin vakiintuneen asiakaskunnan. Asiakkaita löytyy Suomen lisäksi koko EU:n alueelta, koska pyöritämme kaksikielistä verkkokauppaa.”

Aviopari Keaton Freking ja Viveka Hämeenniemi lähtivät painoalan yrittäjiksi noin 10 vuotta sitten. Nyt on aika uusille tuulille.

Mikä on tämän liiketoiminnan potentiaali?

“Toimintaa voi kehittää hyvin aktiivisesti ja myös kansainvälisesti. Tuotteet ovat toimitettavissa kustannustehokkaasti ja liiketoiminta ei ole sijaintiin sidottua, koska asiakkaat ovat verkossa.”

Miten Beyondprint erottuu muista vastaavista palveluista?

“Meillä on hyvin rakennettu brändi, läpinäkyvät hinnat ja selkeä tilauskanava. Saamme säännöllisesti asiakkailta hyvää palautetta tuotteiden laadusta, hyvin pakatuista tuotteista ja helposta asioinnista. Toivomme, että toiminta löytää innokkaan uuden jatkajan.”

 

Jos kiinnostuit Beyondprintin liiketoiminnan jatkamisesta, ota yhteys Vivekaan sähköpostilla: viveka@beyondprint.fi.

 

Array
Share: