Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

VBS Packing Solution – rajattomat mahdollisuudet

16.1.2023 12:41Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Visual Business Systems (VBS) Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Kokonaisvaltainen VBS Packing Solution on yhtä kuin pakkausten digitaalinen tarvepainatus yhdistettynä mahdollisuuteen leikata ja nuutata kartonkia tai pahvia ilman stanssia – suunnittelutyökaluja ja pintaefektejä unohtamatta. Se antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kohtuullisilla yksikkökustannuksilla jopa erittäin pienissä pakkauserissä.

Kotimainen uusi VBS-yhtiö (Visual Business Systems Oy) tarjoaa uusia näkökulmia ja ratkaisuja nopeasti kasvavien ja muuttuvien pakkausmarkkinoiden tarpeisiin. VBS Workflow -sarjan laitteilla ja ohjelmistoilla painotalojen nykyisten koneiden täydet ominaisuudet saadaan hyötykäyttöön.

– Pakkauksen merkitys ja rooli on muuttumassa markettien hyllymainonnasta brändin visiota tukevaksi pakkaukseksi, joka on sopusoinnussa kaupan visuaalisen identiteetin kanssa, sanoo Petri Viitala VBS Oy:ltä ja jatkaa:
– Käytännön edut korostuvat, kun pakkaus on suunniteltu helppoa taittamista ja pakkaamista sekä turvallista toimitusta varten. Samalla toimitaan ympäristön kannalta edullisesti, kiitos pienten tuotantoerien, jotka vähentävät riskiä, että pakkaus jää käyttämättä. Tämä sopii täydellisesti tarvepainatuksen peruskonseptiin.

VBS Packing -ratkaisut mahdollistavat suhteellisen pienten, nopeasti markkinoille saatettavien tuotesarjojen valmistamisen taloudellisesti. Nopeasti ja joustavasti tuotettavat pienet sarjat kiinnostavat asiakkaita ja synnyttävät uutta kysyntää.

VBS-ohjelmistojen avulla voidaan valita laatikon malli (FEFCO/ECMA-yhteensopivista malleista) ja muokata koko asiakkaan tarpeiden mukaan. Koko prosessin lähtökohta on korkealaatuinen painotuote, mutta lisäksi VBS:ltä on saatavilla laminointi- ja foliointilaitteita, joiden avulla voidaan entisestään parantaa tuotteen laatua ja haluttavuutta.

VBS:n laminointilaitteet ovat täydellinen ratkaisu digipainatukselle mahdollistaen laminoinnin PP-kalvoille – näin pinnasta saadaan kiiltävä, mattapintainen tai soft touch. Laminointi suojaa pintaa myös fyysisiltä haitoilta tai sääolosuhteilta.

VBS:n foliokoneilla voidaan tuottaa pakkauksiin efektejä hologrammikalvoja ja erivärisiä folioita käyttämällä. Foliointi luo pakkaukselle premium-tuotteen vaikutelman ja sillä voi suojata pakkausta väärentämiseltä. Kaikki tämä saavutetaan kohtuullisilla kustannuksilla ilman matriisia tai erillisiä valmistuskustannuksia.

VBS Cutting iECHO -tasoleikkurit mahdollistavat seuraavan tuotantovaiheen. Leikkaus voidaan tehdä paksummille materiaaleille perusleikkuuveitsellä tai sähköisellä leikkuuveitsellä, minkä ansiosta iECHO PK -sarjan leikkureita voidaan käyttää tehokkaasti graafisessa-, mainos- ja pakkausteollisuudessa, niin pieniin kuin keskipitkiinkin ajoihin kätevästi ja todella tehokkaasti. Laite on varustettu automaattisella arkinsyöttölaitteella ja sisäänrakennetulla CCD-kameralla leikkuun tarkkaa seurantaa varten. VBS Cutting -tuotteet takaavat tarkan leikkuun ja siten ainutlaatuisen laadukkaan ja nopeasti valmistettavan pakkauksen.

iECHO-tasoleikkureita löytyy sekä pieneen että suurempaan tuotantotarpeeseen.

– VBS Workflow -ratkaisut antavat painotaloille rajattomia kehitysmahdollisuuksia. Olemme erittäin innostuneita voidessamme esitellä uusinta konseptiamme asiakkaille. Asiakkaamme, jotka ovat jo ottaneet VBS Workflow -konseptimme käyttöön, ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailtaan ja omasta tuotannostaan. Korkeampi laatu ja uudenlainen tuotantotapa takaavat menestyksen tuleville vuosille, tiivistää Petri Viitala.

Lataa VBS Packing Solution -työnkulkukaavio tästä.


Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

Petri Viitala Juha Halmekangas
045 77310669 050 3583655
petri@vbs.graphics juha@vbs.graphics

Array
Share: