Artikkelipoiminnat
Tällä sivulla julkaisemme artikkelipoimintoja jo julkaistuista Print&Media-lehdistä vuodesta 2011 alkaen. Hyvät artikkelit kestävät aikaa ja niille voi antaa myös lisäelämää jakamalla niitä sosiaalisessa mediassa.
Lapsiperheiden postilaatikoihin tipahti syyskuussa mainos, joka roiskautti maidot rinnuksille. Oatlyn teettämä kirjanen kysyi häpeilemättä, onko lehmänmaito menneen ajan heiniä ja onko sen hegemoniakin lähinnä propagandan seurausta.
Nyt selvitämme millaista on hyvä markkinointi ja mainonta vuonna 2020. Asiantuntijana toimii Hanken Svenska handelshögskolanin professori Jaakko Aspara, jonka erikoisalaa ovat markkinastrategia ja palveluliiketoiminta.
Kun asiakkaita hemmotellaan globaalien digialustojen laadukkailla kokemuksilla, kannattaisi yritysten välttää nyrkkipajamaista ilmettä. Ami Hasanin mukaan pienessäkin yrityksessä pitäisi ymmärtää, ettei kuluttaja harrasta toimialojen välistä analyysia, vaan vertaa hyvää asiakaskokemusta huonoon.
Brändäämisen yksi nouseva osa-alue on toimitilabrändäys. Kun se tehdään hyvin, tuo se brändin visuaalisuuden ja arvot työntekijöiden silmien eteen – ja säväyttää asiakkaankin. Kuulostaa kalliilta, vaan ei ole, jos tuunataan.
Maaliskuisten Sign, Print & Pack -messujen seminaarilavalla käytiin hyvä keskustelu graafisen alan osaamistarpeista. Selväksi kävi, että päivitystarvetta alan osaamiseen löytyy.
Korona ravistelee yritysten liiketoimintoja ja sotkee monia hyväksi havaittuja myyntiprosesseja. Moni on joutunut kiireellä uudistamaan strategiaansa ja käytäntöjään erityisesti sähköisessä maailmassa. Mutta ovatko muutokset onnistuneet ja voisiko älykkäästä CRM-järjestelmästä olla yrityksille lisäapua?
Mitä muutoksia arkeen ja yhteiskuntarakenteeseen jää, kun korona pyyhkäisee ylitsemme?
Sekin päivä koittaa, jolloin maailma kukistaa koronakriisin. Poteroista kömmitään muuttuneeseen ympäristöön. Silloin ja nyt tarvitaan tehokkaita tukitoimia, kehitys- ja innovaatiotoimintaa ja ennenkuulumatonta joustavuutta.
Miten hyvinvointivalmentaja näkee korona-ajan vaikutukset ihmisiin, työyhteisöihin ja arvoihin? Muutokset arkeen ovat olleet ja tulevat olemaan isoja. Mutta ehkä muutoksia on tarvittukin.
Antimikrobiset tuotteet? Biosidit, kupari, hopea, puu ja valo. Ai niinkö? Mutta tappavatko ne myös koronan?
Artikkelipoimintana tällä kertaa viime vuoden kesäkuussa julkaistu haastattelu Katja Niinin kanssa. Niini uudisti brändinsä alkuvuodesta 2019. Samalla oli oikea hetki pudottaa Kopio-sana pois yrityksen nimestä.
Vastauksen tulisi olla automaatio, ainakin niin pitkään kunnes liidistä tulee myyntivalmis. Miten voisit markkinoinnin ja myynnin automaation avulla parantaa myyntiputkeasi?
Toimitilan ankea yleisilme ja orastava nuhjuisuus kielivät korjaustarpeesta, mutta remontin kustannukset hirvittävät ja rakenteellinen mylläys tuntuu järjettömältä. Tiesitkö, että remontille on vaihtoehtoinen ratkaisu?
Printtiala on kuin mustekala. Molemmat suihkuttavat mustetta ja venyttävät lonkeroitaan moneen eri suuntaan. Teimme syvällisen tutkimusmatkan printin lonkeroihin. Mukana myös mustekalajuliste, jonka voit tulostaa toimistosi seinälle.
Pidentää elinikää. Parantaa muistia. Parantaa keskittymiskykyä. Vähentää stressiä. Ehkäisee syrjäytymistä. Kirjojen lukemisella on paljon tutkittuja myönteisiä vaikutuksia. Kannattaisiko niistä kertoa kirjojen kansissa, kuten terveysvaikutuksista vitamiinipurkeissa?
Kannan lähes aina mukanani kirjaa. Luen kirjoja töissä, kahvilassa, junassa ja bussissa. Luen puiston penkillä, luen mökin kuistilla, luen järven rannalla, luen kotona. Kotona luen sohvan nurkassa, pöydän ääressä tai sängyssä …