Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Zündin uusi leikkuulinja esillä Drupassa

22.4.2024 14:31Uutiset » Laitteet
Levyjen syöttö Zündin leikkuriin tapahtuu puoliautomaattisesti ja töiden tunnistus automaattisesti QR-koodilla. Kuva: Zünd.

Leikkaustekniikkaa kehittävä Zünd esittelee ensi kertaa messuilla Drupassa uutta Q-Line-leikkuritekniikkaa. Siihen perustuva tuotantolinja demonstroi jatkuvaan tuotantoon ja pisimmälle vietyyn automaatioon soveltuvaa digitaalista leikkuuta.

Tuotantolinjalla on Zündin G3-leikkuri, joka on varustettu optisella Undercam-hallintajärjestelmällä ja levyjä käsittelevällä BHS180-järjestelmällä. Levyjen syöttö tapahtuu puoliautomaattisesti ja töiden tunnistus automaattisesti QR-koodilla. Valmiit kappaleet poimitaan linjalta automaattisella robottikädellä.

Yrityksen mukaan uusi tekniikka mahdollistaa vaativien materiaalien erittäin tarkan leikkaamisen hyvin suurilla nopeuksilla.

Zündin osastolla esitellään myös ZCC Zünd Cut Center-työnkulkuohjelmistoa sekä Caldera PrimeCenter-ohjelmistoa töiden esivalmisteluun. Esillä on lisäksi kompakti S3-leikkuri ja tekstiilien leikkaussovellus.

Share: