Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Elegantteja 3D-tehosteita painotuotteisiin Kurzilta

24.4.2024 11:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kurzin Silver Line -viimeistelytekniikalla voidaan lisätä pakkaukseen hopeanhohtoista ja 3D-vaikutelman antavaa eleganssia. Kuva: Kurz.

Painotuotteiden tehostetekniikoiden johtaviin toimittajiin maailmassa kuuluu Kurz-konserni. Yritys esittelee Drupa-messuilla laajasti uusia mahdollisuuksia efektien tuottamiseen.

Yksi uutuus on Silver Line -viimeistelytekniikka, jonka avulla voidaan lisätä pakkaukseen hopeanhohtoista ja 3D-vaikutelman antavaa eleganssia.

Silver Line -tekniikalla voidaan tuottaa heijastavia tai mattapintoja koko pinnalle tai osalle siitä. Tekniikkaa voidaan käyttää kuuma- ja kylmäfolioinnissa sekä digitaalisessa viimeistelyssä. Drupassa Kurz esittelee myös tämän tekniikan edeltäjää Light Line, joka tarjoaa mm. aitoja hologrammiefektejä syvyysvaikutelmalla.

Kurz esittelee myös Lumafin-tuotteita, joiden avulla voidaan tuottaa läpinäkyviä efektejä alla olevan kuvan päälle. Esillä on myös mm. Luxor/Alufin-tuotteita, joiden avulla tuotetaan kiiltäviä metallisia efektejä painotuotteen pintaan.

Kurz kertoo esittelevänsä monia uusia tekniikoita, joiden avulla voidaan tuottaa efektejä entistä ympäristöystävällisemmin. Kurz panostaa messuihin paljon ja on niiden merkittävä yhteistyökumppani. Konsernin 684 neliömetrin osastolla ovat esillä konserniin kuuluvat yhtiöt tuotteineen.

Share: