Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

NEFAB vahvistaa Tampereen tuotantoa

23.4.2024 14:04Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Lexplast OÜ:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

NEFABin tuotantopäällikkö Petri Piipponen on tyytyväinen uuden Kongsberg C64 -leikkurin suorituskykyyn räätälöityjen pakkausten valmistuksessa.

Kongsbergin uusi automaattileikkuri on tuonut NEFABin Tampereen yksikköön rutkasti joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

NEFAB suunnittelee ja valmistaa pakkauksia eri materiaaleista vientiteollisuudelle. Yritys tunnetaan erityisesti asiakaskohtaisista, kustannustehokkaista ja ympäristöystävällisistä pakkausratkaisuistaan. Uuden järeän Kongsberg C64 -leikkurin (3,2 x 3,2 metriä) hankinta täydentää NEFAB Suomen tuotannon tuotevalikoimaa vaneri- ja puutuotteissa mutta myös aaltopahvituotteissa.

Suomessa NEFABilla on toimipisteitä Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Vaasassa. Globaalisti yritys toimii 38 maassa.

Miksi juuri Kongsbergin leikkuri?

Paikallisesti valmistettujen pakkausratkaisujen joustavuus ja kustannustehokkuus ovat avainasemassa, ja erityisesti tämä ajatus ohjasi päätöstä hankkia Kongsbergin automaattileikkuri Tampereen tuotantoyksikköön. Yrityksellä on jo laajaa kokemusta Kongsbergin koneista globaalisti, ja aiemmat positiiviset kokemukset vahvistivat päätöstä valita Kongsbergin leikkuri myös Tampereelle.

NEFABin tuotantopäällikkö Petri Piipponen on tyytyväinen Kongsbergin suorituskykyyn räätälöityjen pakkausten valmistuksessa. Hän toteaa, että leikkuri on erittäin nopea ja tarkka, mikä mahdollistaa tehokkaan tuotannon ja halutun lopputuloksen. Laite on monipuolinen ja pystyy leikkaamaan erilaisia materiaaleja, kuten aaltopahvia, hunajakennopahvia, muovia ja muita pakkausmateriaaleja. Tämä monipuolisuus tukee erilaisten pakkausratkaisujen valmistusta samalla laitteella.

Miten Kongsberg-hankinta on vaikuttanut tuotantokykyyn?

Kongsbergin leikkurin tehokas materiaalinkäyttö yhdessä NEFABin suunnittelutiimin osaamisen kanssa vähentää jätteen määrää ja ympäristövaikutuksia, mikä tekee siitä kestävän vaihtoehdon pakkausratkaisujen tuotantoon, Piipponen painottaa. Leikkurin yhdistäminen digipainamiseen mahdollistaa joustavan sekä erittäin monipuolisten ja näyttävien tuotteiden tuotannon.

NEFABin suunnitteluosaaminen on laajaa, ja Kongsbergin leikkuri on osoittautunut merkittäväksi voimavaraksi niin normaaleissa tuotantoerissä kuin myös pakkaustuotteiden suunnittelussa. Prototyyppien nopea valmistus auttaa suunnittelijoita testaamaan erilaisia ideoita ja varmistamaan, että lopulliset pakkausratkaisut täyttävät asiakkaan tarpeet.

Kongsberg C-sarjan leikkureilla on korkea suorituskyky, ja niihin saa myös automaatiota levyjen käsittelyyn syöttö- ja luovutusvaiheessa.

Leikkurin myyjänä Lexplast

NEFAB on tehnyt yhteistyötä virolaisen Lexplastin kanssa useiden vuosien ajan, sillä virolainen NEFAB käyttää myös Kongsbergin leikkureita. Lexplastin kanssa yhteistyö on sujunut kitkattomasti. Tukipyynnöt ja huoltokäynnit ovat järjestyneet ongelmitta. Henkilökunta on osaavaa ja ystävällistä, tarvittaessa paikalle saapuu nopeasti pätevät huoltomiehet.

– NEFAB on Kongsbergille tärkeä yhteistyökumppani useissa maissa. Vaikka Lexplast on ollut markkinoilla jo 30 vuotta, niin asiakastyytyväisyys on edelleen etusijalla. Lexplastin pääkonttori sijaitsee edelleen Tallinnassa, mutta Suomen markkinoille laajentumisen yhteydessä meillä on Suomessa paikalla sekä myyntihenkilöitä että huoltoteknikko. Tavoitteenamme on olla ammattitaitoisin Kongsbergin huoltokumppani Suomessa ja Virossa – meillä on 3 tehdaskoulutettua teknikkoa, jotka ovat valmiita reagoimaan nopeasti, kommentoi Lexplastin toimitusjohtaja Ailar Arna.


Kysy lisää Kongsberg-leikkureista:
Ailar Arna, +372 5044 118
myynti@lexplast.fi

Share: