Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP julkisti viisi uutta suurkuvatulostinta

15.9.2021 16:00Uutiset » Laitteet
Uudella HP DesignJet Z6 Pro -tulostimella voidaan tuottaa erittäin korkeatasoisia valokuvatulosteita sekä GIS-karttoja. Kuva: HP.

HP on esitellyt viisi uutta suurkuvatulostinta, jotka tarjoavat tiedotteen mukaan pitkälle kehitettyä värin laatua, suurempaa tulostustarkkuutta ja uusia graafisia sovellusmahdollisuuksia. Uudet DesignJet ja PageWide XL -Pro tulostimet tarjoavat myös alhaisia käyttökustannuksia ja energian säästöjä.

DesignJet-sarjan uutuudet Z6 Pro ja Z9+ Pro tarjoavat uusien kromaattisten värien avulla erittäin korkeaa valokuvaustason kuvanlaatua. Tulostimilla saavutetaan Pantone-väriskaalassa 93 prosentin peittävyys siten, että 9 värillä saadaan aikaan 12-värisen tulostimen värit.

Tulostimilla voidaan tuottaa erittäin korkeatasoisia valokuvatulosteita sekä GIS-karttoja. ICC-profiileja voidaan käyttää töissä halutun väritarkkuuden ja yhdenmukaisuuden saavuttamiseksi. DesignJet Z6 Pro tarjoaa tiedotteen mukaan markkinoiden parhaat tietoturvaominaisuudet tulostuksessa.

PageWide XL Pro -tuotesarjaan tulee kolme uutta tuotetta XL Pro 5200, XL Pro 8200 ja XL Pro 10000. Tulostimet tarjoavat entistä suurempaa nopeutta sekä laajempaa materiaalivalikoimaa: paperikoot A2:sta B1:een sekä paksuus jopa 10 mm.

PageWide XL Pro -tulostimilla voidaan tulostaa samanaikaisesti CAD-piirustuksia ja esitysmateriaaleja, mikä nopeuttaa tulostusta. Myös kaksipuolinen postereiden tulostaminen on mahdollista, ja niiden teossa voidaan käyttää HP SmartStream -ohjelmistoa. HP lupaa tulostimille jopa 50 prosentin säästöjä esivalmistelun ja viimeistelyn kustannuksissa. Kolmen litran värekaseteilla saadaan matalat tulostuskustannukset CAD-piirustuksille ja postereille.

Uuden PageWide XL Pro -tuotesarjan odotetaan tulevan myyntiin heti ja DesignJet-sarjan tulostimet ovat saatavilla lokakuun alusta.

Uusilla HP PageWide XL PRO -tulostimilla voidaan tulostaa myös julisteita ja esitysmateriaaleja. Kuva: HP.
Share: