Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Konica Minoltalta B2-koon inkjet-painokone

27.3.2024 10:53Uutiset » Laitteet
Konica Minoltan uusi kone AccurioPress 60000 on kaksi kertaa nopeampi kuin tämä inkjet-painokone KM-1. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minoltalla on yksi Drupa-messujen suurimmista osastoissa, ja yhtiöllä on myös paljon innovaatioita esillä. Yksi merkittävimmistä on ensi kertaa esiteltävä B2-koon nopea inkjet-painokone AccurioPress 60000.

AccurioPress 60000 on HS-UV-kone, joka painaa 6 000 arkkia tunnissa. Uusi kone on kaksi kertaa nopeampi kuin Konica Minoltan inkjet-painokone KM-1e. Koneella painetaan kaksipuoleisesti, ja se sisältää KM-1:n tapaan sensoreilla ja spektrofotometrillä toimivan automaattisen laadunvalvonnan.

Yhtiö kertoi pre-Drupa-tilaisuudessa myös ensimmäisestä kaupallisesta asiakkaasta, joka on hankkinut MGI AlphaJet-laitteen. Se on täydellinen tuotantokokonaisuus painamiseen ja erikoistehosteiden tuottamiseen yhdellä ajolla B1-koon arkeille.

Tekoälyä käytetään tuotantoratkaisuissa

Konica Minolta esittelee messuilla myös tekoälyä hyödyntäviä täysin automatisoituja tuotantolinjoja sekä robotiikkaa ja uusia ohjelmistosovelluksia tuotannon tehostamiseen. Kaupallisen painamisen lisäksi esillä on etikettien tuotannon, pakkauspainamisen ja teollisen painamisen ratkaisuja.

Yhtiö esittelee Drupassa myös uuden high croma -väreillä toimivan tooneripainokoneen AccurioPress C84hc. Se tarjoaa erittäin laajan väriavaruuden tooneriväreillä.

Konica Minoltalla on vankka asema toonerilla toimivien digipainokoneiden markkinoilla. AccurioPress C14000 -koneita on toimitettu yli 2 100 ja digitaalisia etikettipainokoneita 1 400.

 

Array
Share: