Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kop kop – Konica Minoltalta moro

9.2.2024 10:10Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Konica Minolta Business Solutions Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Kuvassa tuotantotulostuksen ja teollisen painamisen myynnistä vastaavat Niklas Lindström (vas.) ja Jouni Mykkänen sekä myyntijohtaja Jani Munne, jotka ovat innoissaan siitä, miten asiakkaat ovat halukkaita investoimaan tuotantonsa kehittämiseen ja uskovat Konica Minoltaan kumppanina.

Konica Minolta on panostanut viime vuosina ammattitulostusliiketoimintaan vahvasti. Se näkyy asiakkaiden valinnoissa. Myynti on ollut kasvussa ja viimeisen vuoden aikana entistä vahvempaa. Asiakkaat arvostavat laadukasta teknologiaa ja huolto-organisaatiota, jotka ovat iso osa menestyksekästä myyntiä.

Konica Minoltan ratkaisuvalikoima on laajentunut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Jotta asiakkaat ja valikoima saadaan saatettua yhteen, on Konica Minoltalla entistä enemmän jalkapareja. Asiakkaita palvelevat Jouni Mykkänen ja Niklas Lindström. Kumpikin hyppäsivät Konica Minoltan matkaan vuosi sitten ja ala sekä valtaosa asiakkaista on heille jo tuttuja. Asiakkaiden tapaaminen ja heidän liiketoimintansa tukeminen on tärkeää, eikä sitä voi koskaan korostaa tarpeeksi.

– Tuotantotulostuksen ja teollisen painamisen markkina on meille erittäin tärkeä segmentti nyt ja tulevaisuudessa. Sen rooli kasvaa sekä Suomessa että globaalisti. Näemme, että Suomen markkinassa on kasvupotentiaalia ja olemme iloisia, kun saimme myyntiimme lisää vahvaa osaamista Jounin ja Niklaksen myötä, kertoo Konica Minolta Suomen myyntijohtaja Jani Munne ja jatkaa:

– Monissa Euroopan maissa olemme markkinaykkönen ja pystymme Suomessa samaan. Olemme jatkossakin tukemassa ja kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa.

Konica Minolta on meille tuttu kumppani, jonka tekemiseen voi luottaa. Heidän huolto-organisaationsa toimii hyvin täällä Keski-Suomessakin.


Yhdeksän laitetta 1,5 viikossa – ja muutama päälle

Konica Minolta myi viime vuonna Suomeen 13 tuotantotulostuslaitetta, joista suurin osa oli isoja AccurioPress-sarjan laitteita.

– Joulukuussa myimme yhdeksän konetta 1,5 viikossa! Se oli jotain sellaista, mitä ei ole aiemmin tehty. Kotimaan myynnin lisäksi Suomen myyntitiimi oli vahvasti mukana useassa Suomen ulkopuolelle tehdyssä laitekaupassa edellä mainitun 9 laitteen lisäksi, Munne kertoo.

– Asiakkaidemme investoinnit ovat niin isoja, että asiakkaan luottamus koko organisaatioomme täytyy olla korkealla. Itse kuulun siihen koulukuntaan, jossa asiakassuhde on todella tärkeä. Koen olevani linkki asiakkaan ja meidän organisaatiomme välillä, kertoo Niklas Lindström.

Mitkä tekijät ovat tuoneet kauppaa?

– Laatu, nopeus, palvelu, huolto ja luotettavuus toimijana. Näiden kaikkien yhdistelmä. Laitteiden laatu on ensiluokkaista ja se, että meillä on oma huolto, on asiakkaille todella tärkeää. Huollon asiantuntijamme ovat vahvasti myyntikeisseissä mukana, jotta meidän on helppo ja nopea toteuttaa lupauksemme asiakkaille, lisää Jouni Mykkänen ja jatkaa:

– Vaikka sähkönkulutus ei varsinaisesti ole kauppaa klousaava tekijä, niin silläkin on merkitystä. Laitteillamme on alhainen lämpötila ja säästö voi olla asiakkaalle jopa satoja euroja kuukaudessa.

Viime vuoden toteutuneista laitemyynneistä osa meni uusille ja osa vanhoille asiakkaille. Se on hyvä yhdistelmä.

– Se on aina erittäin iloinen juttu, kun asiakas haluaa jatkaa kanssamme. Sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden valitessa meidät, se kertoo heidän luottamuksestaan kokonaisvaltaisesti meihin – sekä laiteratkaisuun että osaamiseemme. Tämä on tärkeää asiakkaillemme ja meille on tärkeää olla sen luottamuksen arvoinen, Lindström toteaa.

Asiakkailla on halu investoida ja kehittää toimintaansa, ja me tarjoamme heille monipuolisen valikoiman ratkaisuja.

Konica Minoltalla on maanlaajuinen oma huolto-organisaatio ja kumppaniverkosto siinä tukena. Siihen on ollut tyytyväinen myös yksi Konica Minoltan pitkäaikainen asiakas Keski-Suomesta.

– Konica Minolta on meille tuttu kumppani, jonka tekemiseen voi luottaa. Heidän huolto-organisaationsa toimii hyvin täällä Keski-Suomessakin. Uusin investointimme on Konica Minoltan AccurioPress C14000e, jonka avulla saamme vahvistettua digitaalista tuotantoamme. Tämä ratkaisu auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme myös lyhyempiä tuotantosarjoja ja nopeampia toimituksia, Keski-Suomen Painotuotteen toimitusjohtaja Mikko Kymäläinen.

Konica Minolta AccurioPress C14000e on erittäin tehokas digitaalinen arkkipainokone.


Innostava ja vauhdikas vuosi meneillään

2024 on Konica Minoltalle iso vuosi. Luvassa on kolme tärkeää messutapahtumaa, Helsingissä maaliskuussa pidettävät Sign, Print & Promotion -messut, touko-kesäkuun vaihteessa Saksassa järjestettävä Drupa ja lokakuussa Scanpack Göteborgissa. Konica Minolta on vahvasti mukana kaikissa tapahtumissa kohtaamassa asiakkaita ja esittelemässä uusia mahdollisuuksia.

– Helsingin messuilla meillä on esillä ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille niin kaupalliseen kuin teolliseen painamiseen. Esillä on mm. AccurioLabel 230 -etikettipainokone, arkkipainamiseen AccurioPress C12000e, ja erilaisia ratkaisuja helpottamaan viimeistelyä ja työnkulkua. On merkittävä asia, että kotimaan messuille pääsee helpommin paikalle alan kaikki tekijät, ja myös asiakkaan operaattorit ja muut ammattilaiset. Sign, Print & Promotion on meille myös loistava lähtölaukaus kohti Drupaa, jossa on sitten esillä yhtiön koko arsenaali.

Konica Minolta on toimittanut globaalisti jo 1300 AccurioLabel-etikettipainokonetta. Sign, Print & Promotion -messuilla maaliskuussa Helsingissä nähdään AccurioLabel 230.

Suomessa on kysyntää teollisen painamisen ratkaisuille. Munne uskoo ovien aukenevan yhä enemmän tässä markkinassa ja asiakkaiden olevan halukkaita investointeihin.

– Globaalisti meidän IP-laitteita (Industrial Printing) on myyty hyvin. Etikettipainokoneita on myyty lähes 1300 ja siinä markkinassa olemme kasvaneet merkittävästi. KM1-mustesuihkukoneita on käytössä asiakkailla noin sata. Suomen markkinassa on positiivinen värinä. Asiakkailla on halu investoida ja kehittää toimintaansa, ja me tarjoamme heille monipuolisen valikoiman ratkaisuja, Munne sanoo lopuksi.


Tavataan pian teillä, meillä ja tapahtumissa!

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää:

Niklas Lindström Jouni Mykkänen
niklas.lindstrom@konicaminolta.fi jouni.mykkanen@konicaminolta.fi
puh. 040 586 9271 puh. 044 978 0388

Konica Minolta

 

Array
Share: