Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Horizon laajentaa viimeistelylaitteiden tarjontaa

26.3.2024 14:43Uutiset » Laitteet
Digibookin Mitabook-tekniikkaa käytetään yleisesti lyhyissä ja keskisuurissa kirjojen tuotantosarjoissa. Kuva: Horizon.

Viimeistelylaitteita kehittävä ja myyvä Horizon on laajentanut tuotevalikoimaansa kolmella uudella laitetoimittajalla. Horizon Nordics myy nyt Pohjoismaissa BaumannPerfectan leikkausratkaisuja, Digibook Technologyn kovakansien sidontalaitteitta ja Smyth-neulontalaitteita.

BaumannPerfecta on Horizonin tiedotteen mukaan maailman johtavia leikkurien toimittajia, joka kehittää automatisoitua ja robotteja käyttävää leikkausta. Horizon Nordic tulee myymään ja huoltamaan BaumannPerfectan nopeita leikkureita sekä täysin automatisoituja leikkauslinjoja Pohjoismaissa. Toimituksiin sisältyy myös robottien yhdistäminen linjoihin.–

Näitä leikkuulinjoja käytetään kaupallisessa, pakkausten ja etikettien painamisessa. Niitä käytetään myös kirjatuotannossa ja paperin valmistuksessa.

Digibook Technology tarjoaa ratkaisuja kovakantisten kirjojen sidonnan automatisointiin. Yrityksen laitteistolla voidaan sitoa esimerkiksi valokuvakirjojen pieniä tuotantoeriä täysin automaattisesti. Digibookin Mitabook-tekniikkaa käytetään yleisesti lyhyissä ja keskisuurissa kirjojen tuotantosarjoissa.

Horizon Nordics on myös tehnyt edustussopimuksen Smyth-neulontakoneista. Niillä tehdään kirjablokkien lankasidontaa sekä offset- että digituotantoon. Tiedotteen mukaan nämä laitteet täydentävät Horizonin kirjatuotantolinjoja ja soveltuvat sekä kovakantisten että pehmeäkantisten kirjojen sidontaan.

Horizonin yhteistyökumppani BlueCrest Oy myy ja huoltaa Suomessa BaumannPerfectan, Digibookin ja Smythen laitteita. BaumannPerfectan laitteita myyvät myös KTA ja Grafinet.

Array
Share: