Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Marko Penttinen Pyroll Pakkaukset Groupin johtoon

27.3.2024 12:46Uutiset » Toimiala
Marko Penttinen. Kuva: Marko Penttinen.

Pyroll Pakkaukset Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Penttinen.  Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2019 toiminut Mika Lankila on MB Rahastojen tiedotteen mukaan päättänyt siirtyä muihin haasteisiin.

Pyrollien hallitus on nimittänyt insinööri, KTM Marko Penttisen (56) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 8.4.2024 alkaen. Marko Penttinen on toiminut useiden yhtiöiden toimitusjohtajana sekä erilaisissa muissa liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä. Hänellä on laaja kokemus ihmisten ja liiketoiminnan johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Penttinen on viimeksi toiminut Molok Oy:n toimitusjohtajana.

– Olen todella tyytyväinen saadessamme Marko Penttisen jatkamaan Pyroll Pakkaukset Groupin kehitystä sen seuraavassa kasvuvaiheessa. Markolla on hyvin monipuolinen johtamiskokemus sekä vakuuttavat näytöt liiketoiminnan kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Markon asiakaslähtöinen toimintatapa sekä kokemus ihmisten sekä hajaantuneen tuotanto-organisaation johtamisesta sopii erinomaisesti Pyroll Pakkausten toimintaan, toteaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tukiainen.

MB Rahastot tuli Pyrollin pääomistajaksi yhtiöön keväällä 2021. Lähes 300 pakkausalan ammattilaista työllistävän Pyroll Pakkaukset Group Oy:n liikevaihto oli noin 67 miljoonaa euroa vuonna 2023.

Array
Share: