Print&Media 8/2019

Ilmestynyt 13.12.2019
Joulunumero vol. 2019 käsittelee pääjutussaan Postin tilannetta. Mitä pitäisi muuttaa, että lain velvoittamat jakelupalvelut Suomessa turvataan? Sukellamme myös muun muassa sisustuskalvojen maailmaan sekä myynnin automaatioon. Osta digilehti

Sisällysluettelo

PÄÄKIRJOITUS

Jakelu remonttiin

Jarkko Hakola pohtii Postin tilannetta. Selvää on, että muutoksia on edessä.

AJANKOHTAISTA

Loppuvuoden uutiskatsaus

Metsäteollisuuden iso hanke, Punamustan strategia, Ilkan ja Pohjalaisen yhdistyminen ja muita uutisia.

SIGN, PRINT & PACK

Kolme kuukautta messuihin

Toista kertaa Suomessa järjestettävien Sign, Print & Pack -messujen ovet avataan Helsingin Messukeskuksessa 11.–12.3.2020.

CASE 1: POSTI

Painetta Postissa

Postin hinnankorotukset kurittavat paperimediaa. Samalla jakelupalveluiden laatu on heikentynyt. Onko paikallaan jakelupalveluiden täysremontti? Haastattelussa Medialiiton Jukka Holmberg ja Punamustan Markku Molenius.

CASE 2: SISUSTUSKALVOT

Pinnat uusiksi

Toimitilan ankea yleisilme kielii korjaustarpeesta, mutta remontin kustannukset hirvittävät. Vaihtoehtoinen ratkaisu remontille on sisustuskalvot.

CASE 3: AUTOMAATIO

Kuka hoitaisi liidin?

Vastauksen tulisi olla automaatio, ainakin niin pitkään kunnes liidistä tulee myyntivalmis. Miten voisit markkinoinnin ja myynnin automaation avulla parantaa myyntiputkeasi?

CASE 4: KAUPPAKESKUSMARKKINOINTI

Kauppakeskusten maa

Pimeys ja kylmyys ajavat ihmiset sisätiloihin, joissa harvaan asuttu Suomen kansa viettää aikaa. Mitä tapahtuu, kun kauppakeskusten määrä kasvaa, mutta ihmiset lähtevät yhä harvemmin ostoksille?

CASE 5: PAKKAUSSUUNNITTELU

Avataan tästä

Nykyaikainen pakkaussuunnittelu on olennainen osa brändin rakennusta ja tuotekehitystä. Pakkaus on käyttöliittymä tuotteeseen. Haastattelussa Markus Joutsela.

CASE 6: PRINTTIMARKKINAT

Printin top 25 -markkinat

Amerikkalaisen markkinakatsauksen mukaan eniten kasvua USA:n painotaloille tuovat kannabiksen myynnin vauhdittama lääkeala ja terveydenhoitoala.

Share: