Print&Media 3/2017

Ilmestynyt 28.4.2017
Huhtikuun lehden kannessa ja mielenkiintoisessa henkilöjutussa painotalo Lönnbergin toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara. Lehden pääteemana on suurkuva- ja tekstiilitulostus. Selvitimme missä suurkuvamarkkina menee ja millainen oli suurkuvalaitteiden myynti Suomessa vuonna 2016. Osta digilehti

Sisällysluettelo

PÄÄKIRJOITUS

Printti vaalimainonnassa

Lasse Krogell tuo esiin printin hyödyt vaalimainonnassa. Kommentoijana Espoon uusi kaupunginvaltuutettu Elias Erämaja.

UUTISET

Huhtikuun uutiskatsaus

Granossa muutoksen tuulia. PPD:n uusi toimitusjohtaja. Uutisia Landasta ja Kodakista. Kiertokysymykseen vastaa Heidelbergin Jarkko Saastamoinen.

ILKAN EVANKELIUMI

Konkurssi, fuusio vai uusi alku?

Ilkka Mattila esittelee erilaiset skenaariot painotalojen tulevaisuudelle.

HAASTATTELU

Miten ylittää lukijan odotukset?

Fokus Median julkaisujohtaja Katriina Palo-Närhinen kertoo mikä on ammatti- ja erikoisaikakauslehtien tilanne tällä hetkellä.

HENKILÖ

Kasvuyrittäjä

Lehden kansikuvapoika, Lönnbergin toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara, panostaa kasvuun juustohöylän sijaan.

TEEMA: SUURKUVA

Suurkuvamarkkina kasvaa

Suomalaiset suurkuvatuotantolaitteiden maahantuojat näkevät kasvua bisneksessään. Listasimme myös vuoden 2016 myyntimäärät suurkuvalaitemyynnin osalta.

Tekstiiliä tulostimeen

Digitaalisen tekstiilitulostamisen arvioidaan olevan yksi nopeimmin kasvavista tulostuksen markkinoista. Suomessakin kasvuun on paljon potentiaalia.

Fespa 2017 -messuennakko

On jälleen vuotuisten Fespa-messujen aika. 8.–12.5.2017 pidettäville messuille Saksan Hampuriin odotetaan paikalle noin 23 000 messukävijää. Mukana lähes viiden sivun osastovinkit.

ILMIÖ

Nostetta myymälämarkkinoinnissa

Display-mainonnan ja muun myymälämarkkinoinnin taso ja merkitys ovat kasvaneet Suomessa. Myös paino- ja pakkausalan yritykset ovat investoineet vahvasti uuteen teknologiaan. Myymälämarkkinoinnin alalla on nostetta.

ALALLA TAPAHTUU

Xeikon Café ja muita tapahtumia

Raportaasi Xeikon Café -asiakastapahtumasta Belgiassa sekä katsaus toukokuun Sisustuspäivät- ja Mestareiden aamiainen -tapahtumiin.

LAITETESTI

Teollisen tason suurkuvaa

Testissä 3,5 metriä leveä EFI:n LED UV -suurkuvatulostin Quantum LXr 3.

PACKNEWS

Pakkauskin menee verkkoon

Pakkausten verkkokauppa on lisääntymässä. Ulkomaiset toimijat ovat jo aloittaneet räätälöityjen pakkausten verkkomyynnin. Suomessa otetaan vielä ensiaskeleita. Mukana myös muut pakkausalan uutiset.

Share: