Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalis lanseerasi uuden painopaperibrändin

8.9.2021 19:22Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Olin Design on päällystämätön paperi kuudessa eri valkoisen sävyssä ja kolmella eri pintavaihtoehdolla. Kuva: Antalis.

Antalis on lanseerannut uuden painopaperibrändin Olin by Antalis. Brändin tarjontaan sisältyy tiedotteen mukaan laaja ja korkeatasoinen valikoima päällystämättömiä ja designpapereita. Olin-valikoima jakautuu kahteen sarjaan: Olin Design ja Olin Origins.

Valikoima on ympäristöystävällinen sertifikaattiensa ja ilmastokompensoinnin puolesta sekä tukiessaan erilaisia ympäristöhankkeita ja -organisaatioita. Olin-valikoima jakautuu kahteen sarjaan: Olin Design ja Olin Origins.

Olin Design on päällystämätön paperi kuudessa eri valkoisen sävyssä ja kolmella eri pintavaihtoehdolla (Regular, Rough, Smooth). Neliöpainot vaihtelevat 50–400 g/m² välillä soveltuen kaikkiin käyttökohteisiin ja painotekniikoihin. Olin Design -tuotteessa korostuu erityisesti lämmin luonnollinen tuntu ja erinomainen värintoisto. Tuotteet on valmistettu FSC-neitsytkuidusta tehtaissa, jotka noudattavat korkeimpia ympäristöstandardeja (ISO 14001 ja ISO 9001). Lisäksi Antalis huolehtii ilmastokompensoinnista tehtaalta Antaliksen varastoon saakka.

Olin Design Regular Nordic White on tämän valikoiman uusin tuote ja se on kehitetty erityisesti Pohjolan markkinoille. Paperilla on miellyttävä pinta, kontrasteja korostava kirkas luonnollinen valkoisuus, laaja neliöpainovalikoima 90–400 g/m2 sekä saatavuus paikallisvarastosta. Sertifikaatteja on monta: EU-ympäristömerkki, elintarvikekelpoisuus, leluturvallisuus, ISO 9706.

Olin Origins on Carlin Creative -trenditoimiston kanssa yhteistyössä luotu designpaperivalikoima, joka tukee suunnittelijoiden tarpeita. Valikoimaan kuuluu viisi maanläheistä väriä: valoisa Chalk, neutraali viljansävyinen Cereal, mineraalinen Pebble, pigmenttihenkinen Indigo ja hienostuneen autenttinen Lava Stone. Tuotteita on saatavana neliöpainoissa 120–320 g/m² ja valikoimaan kuuluu myös yhteensopivia kirjekuoria. Olin Origins soveltuu esipainatuksiin ja digitaaliseen tulostukseen (kuivatooneri), mikä mahdollistaa kirjelomakkeiston, vuosikertomusten, julisteiden tai ylellisyyspakkausten luomisen pienistä eristä suurtuotantoon saakka.

Array
Share: