Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP esittelee automatisoituja tuotantolinjoja Drupassa

3.4.2024 08:35Uutiset » Tuotteet ja palvelut
HP:n uusi B2-koon Indigo 120K -digipainokone kilpailee offsetpainokoneiden kanssa. Kuva: HP.

HP vastaa monilla uusilla innovaatioilla kaupallisen ja pakkauspainamisen tuotantohaasteisiin. Drupa-messuilla yhtiö esittelee kokonaista 8 automatisoitua tuotantolinjaa. Linjoissa on mukana 25 yhteistyökumppania.

Yksi linjoista on integroitu ratkaisu digitaalisesti painettujen pakkausten tuotantoon. Se on rakennettu yhteistyössä pakkausalan ohjelmistotoimittaja Eskon kanssa.

HP esittelee messuilla myös Indigo 35K HD-digipainokoneen, joka on toisen sukupolven B2-koon kone taivekartongin painamiseen. Sen erityisen hyvä painojälki sopii erityisesti kosmetiikkapakkausten tuotantoon sekä lääkepakkausten turvaominaisuuksien tuottamiseen.

HP kertoo myös tuoneensa markkinoille nopean Indigo V12 -digipainokoneen, joka käyttää ensimmäisenä laitteena HP:n uuta LEPx-painotekniikkaa. Tämä kapean radan rullapainokone on tarkoitettu etikettien ja painamiseen ja sen tuotantovauhti on 120 metriä minuutissa.

HP:ltä lisää vaihtoehtoja B2-kokoon

HP esittelee Drupassa useita uusia vaihtoehtoja kaupalliseen painamiseen. Yksi uusi laite on monipuolinen B2-koon Indigo 120K -digipainokone, joka mahdollistaa HP:n mukaan töiden siirron analogisesta digitaaliseen painamiseen entistä helpommin ja tehokkaammin. Koneella voidaan painaa 6 000 arkkia tunnissa ja 2 miljoonaa arkkia kuukaudessa.

Uutta on myös Indigo 18K arkkikone, joka soveltuu erittäin monenlaisten töiden tekemiseen pitkälle automatisoidulla toiminnalla, mikä nostaa koneen käyttöasteen 80 prosenttiin vuoroa kohti. Koneella saavutetaan myös suuri energian säästö tuottavuusmoodissa.

HP esittelee messuilla myös uuden Indigo 7K Secure -turvapainokoneen. Kone tulee HP:n mukaan mullistamaan rajoitetun turvapainatuksen mahdollistamalla näiden töiden tekemisen räätälöidyillä työnkuluilla ja yhdellä ajolla. Ratkaisu on kehitetty yhteistyössä Jura JSP-yhtiön kanssa.

Arkipainokoneiden lisäksi HP kehittää jatkuvasti nopeita rullapainokoneita. HP:n omalla thermal inkjet-tekniikalla toimivia PageWide-rullapainokoneita on ollut markkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Näihin koneisiin tarjotaan messuilla uusia ohjelmistoja ja ominaisuuksia, joilla voidaan painaa entistä paksummille materiaaleille ja entistä erikoisempia töitä.

HP esittelee messuilla myös useita uusia ohjelmistoja tuotannon laadun ja tehokkuuden lisäämiseen.

Array
Share: