Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UPM:n paperiliiketoiminnan johtoon Massimo Reynaudo

23.9.2021 19:10Uutiset » Toimiala
Massimo Reynaudo on vastannut UPM:n tarraliiketoiminnan Euroopan, Lähi-Idän, Intian ja Afrikan liiketoiminnoista. Kuva: UPM.

Massimo Reynaudo on nimitetty UPM Communication Papers –liiketoiminta-alueen johtajaksi 1. lokakuuta 2021 alkaen. Samalla hänestä tulee UPM:n johtajiston jäsen. Hänen toimipaikkansa on Augsburgissa, Saksassa, ja hän raportoi toimitusjohtaja Jussi Pesoselle.

Reynaudo vastaa tällä hetkellä UPM:n tarraliiketoiminnan Euroopan, Lähi-Idän, Intian ja Afrikan liiketoiminnoista. Hän on toiminut nykyisessä tehtävässään vuodesta 2017. Sitä ennen hän toimi useissa liiketoimintarooleissa Kimberly Clark -yhtiössä. Reynaudolla on korkeakoulututkinto sähkötekniikasta, erikoistumisalueenaan liiketoiminta. Hän on Italian kansalainen.

– Tehtävään haki monia erinomaisia kandidaatteja. Massimon näytöt UPM Raflatacissa ovat poikkeuksellisen vahvat, hän on vaikuttanut koko liiketoiminnan menestykseen. Hän on energisoiva johtaja, joka vie asiat maaliin. Uskon myös, että eri liiketoiminnoissa työskenteleminen hyödyttää koko UPM:n kehitystä. Massimon johdettavaksi tulee UPM Communication Papersin vahva, hyvin toimiva tiimi. Liiketoiminnalla on ollut – ja tulee edelleen olemaan – selkeä rooli mahdollistaa yhtiön kasvua ja innovaatioita, sanoo Jussi Pesonen.

UPM Communication Papers –liiketoiminta-alueen nykyinen johta Winfried Schauri siirtyy UPM:n teknologiajohtajaksi lokakuun alusta lukien.

Array
Share: