Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Editkilpailussa runsaasti ehdotuksia

8.4.2024 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Aikakausmedia-alan parhaita tekijöitä ja toteutuksia palkitsevan Editkilpailun vuoden 2023 shortlistat on nyt julkistettu. Vuoden yleisömedia -sarjaan lähetettiin kaikkien aikojen ennätysmäärä ehdotuksia.

Aikakausmedian järjestämään Editkilpailuun lähetettiin yhteensä 356 ehdotusta vuoden parhaista töistä ja tekijöistä. Niiden joukosta tuomaristot ovat valinneet jokaisen sarjan kolme parasta. Kilpailussa oli yhteensä 16 sarjaa, joista 13 oli toimituksellisia ja kolme markkinoinnillisia.

Suosituimmat sarjat olivat Vuoden aikakauslehtikansi, johon lähetettiin 67 kantta, sekä Vuoden aikakausmediajuttu, johon lähetettiin 54 juttua. Kaikkien aikojen ennätys tehtiin Vuoden yleisömedia -sarjassa, johon tuli kaiken kaikkiaan 27 ehdotusta. Myös Vuoden video tai audio -sarjan osallistujamäärä kasvoi, mikä kertoo erityisesti audion kasvavasta merkityksestä aikakausmedioissa.

Vuoden parhaan aikakauslehtikannen saa perinteisesti valita suuri yleisö. Yleisöäänestys oli käynnissä Editkilpailun verkkosivuilla maaliskuun ajan ja ääniä annettiin yhteensä lähes 4 000.

Aikakausmedian vuosittaisessa Editkilpailussa palkitaan aikakausmedia-alan parhaita osaajia ja toteutuksia toimituksellisissa ja markkinoinnillisissa sarjoissa. Vuoden 2023 voittajia oli valitsemassa 44 median ja markkinoinnin ammattilaista yhteensä 11 eri tuomaristossa. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005.

Katso shortlistat kuvineen ja tekijätietoineentästä.

Array
Share: