Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epson tuo vesipohjaiset värit etikettipainamiseen

5.4.2024 09:46Uutiset » Laitteet
SurePress L-4733A/AW on Epsonin mukaan ainutlaatuinen vesipohjaisilla väreillä toimiva etikettipainokone, jolla voi painaa sekä tavallisille painopareille että kalvoille. Kuva: Epson.

Epson on laajentanut sekä varsinaisten SurePress-etikettipainokoneiden että pienempien etikettitulostimien valikoimaansa. Drupa-messuilla Epson esittelee sekä uutta vesipohjaisilla väreillä toimivaa etikettipainokonetta että UV-väreillä toimivia laitteita.

Epsonin uusimmat SurePress-painokoneet lisäävät tuottavuutta uusilla ominaisuuksilla joita ovat reaaliaikainen suuttimien valvonta, kompensaatio sekä uudet tehostevärit ja laadun optimoijat.

SurePress L-6534VW on UV-väreillä toimiva etikettipainokone, joka toimii hyvin automaattisesti. Koneen toiminnot pitävät painolaadun optimaalisena koko ajan. Yhdellä ajolla käytettävissä oleva korkean opasiteetin valkoinen väri toimii ideaalina pohjavärinä, kun painetaan muita värejä kirkkaille tai metalloiduille pinnoille.

SurePress L-4733A/AW on Epsonin mukaan ainutlaatuinen vesipohjaisilla väreillä toimiva etikettipainokone, jolla voi painaa sekä tavallisille painopareille että kalvoille. Koneessa voi käyttää kuuden värin lisäksi myös valkoista väriä.

Epson esittelee messuilla myös laajasti tekstiilipainamisen uusia ratkaisuja. Esillä ovat mm. suoraan kankaalle painava Monna Lisa 13000 -painokone sekä sublimaatiotulostin SureColor F10000. Siihen voidaan nyt liittää jumbokoon rulla, jonka avulla päästään tuotantovauhtiin 255 neliömetriä tunnissa.

Array
Share: