Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Polar jatkaa leikkurien valmistusta

3.2.2023 11:01Uutiset » Toimiala
Polarin leikkurijärjestelmä 120. Kuva: Polar.

Tunnettu painoalan leikkurien valmistaja Polar on selvinnyt selvitystilastaan ja jatkaa toimintaansa viiden kuukauden prosessin jälkeen. Polar Mohr ja Adolf Mohr -yritykset on ostanut itävaltalainen sijoitusyhtiö SOL Capital. Heidelberg jatkaa Polarin leikkurien globaalina myyjänä ja huollon toimittajana.

Polar perustettiin Saksassa jo vuonna 1906 Albert Mohr -konetehtaana. Yritys kasvoi paikallisesta toimittajasta maailman suurimpien nopeiden leikkurien toimittajien joukkoon. Leikkureita käytetään painotaloissa ja pakkausten valmistamisessa. Polar on myös suuri toimittaja pakastepizzojen valmistajille.

Yrityksen uusi nimi on Polar Cutting Technologies. Kaikki 300 työntekijää ovat palanneet töihin. Selvitystilaan jouduttiin viisi kuukautta sen jälkeen, kun yritys ei kyennyt toimittamaan kaikkia tilauksiaan toimitusketjun ongelmien takia. Uuteen yritykseen kuuluu myös Polarin kiinalainen tytäryhtiö.

– Tulemme jatkamaan ja vahvistamaan asemaamme uusilla automaatioratkaisuilla, joilla asiakkaamme voivat lisätä huomattavasti tuottavuuttaan, sanoo Polarin toimitusjohtaja Thomas Raab.

Array
Share: