Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Agfa julkisti uusia tulostimia Fespassa

22.3.2024 08:39Uutiset » Laitteet
Agfa esitteli Fespassa mm. uuden suurikokoisen Jeti Condor -tulostimen. Kuva: Printweek.

Agfa julkisti kolme uutta suurkuvatulostinta Fespa-messuilla. Koko tuotevalikoimaa on uudistettu ja laajennettu tulostimien nimiä myöten. Tulostimilla on nyt eläinten nimiä niiden suorituskyvyn korostamiseksi.

Yksi uusista tulostimista on Jeti Condor RTR5200 S. Se on suurikokoinen 5,2 leveä rullatulostin, joka voi tulostaa kolmea rullaa samanaikaisesti jopa 672 neliömetriä tunnissa. Tulostin on muokattu yhteistyökumppani EFI:n laitteesta Vutek Q5r. Tämä tulostin kykenee painamaan laajalle materiaalivalikoimalle kuudella värillä.

Myös Jeti Bronco H3300 S on uusi laite. Se on 3,3 metriä leveä suuren volyymin UV-LED-tulostin. Värejä on käytössä 7 ja nopeus on 248 neliötä tunnissa.

Kolmas uusi laite on Anapurna Ciervo H3200. Tämä 3,2 metrin levyinen tulostin on huomattavasti nopeampi kuin edeltäjänsä.

Agfan osastolla on myös Onset-yrityskaupasta valikoimaan tullut Onset Grizzly X3 HS tasotulostin, joka on tarkoitettu suuren volyymin automaattiseen tuotantoon.

Myös EFI esitteli osastollaan yhteistyökumppani Agfan kanssa toteutettuja laitteita, kuten Vutek Q3h XP -tasotulostimen.

Array
Share: