Nordic Morning yhdistää Ruotsin painonsa

5.8.2013 19:16Uutiset » Toimiala

Viestintäkonserni Nordic Morning (entinen Edita) muodostaa Ruotsin markkinoille vahvan painopalveluyhtiön yhdistämällä konserniin kuuluvien Edita Västra Arosin ja Edita Bobergsin liiketoiminnat. Uuden yhtiön nimeksi tulee Edita Bobergs. Toiminta on suunniteltu aloitettavaksi 1.9.2013.

– Laajemman palvelutarjontansa ja osaamisensa ansiosta tästä yhtiöstä tulee ainutlaatuinen ja vahva palveluntarjoaja erittäin kilpaillulla Ruotsin markkinalla, sanoo Heikki Autio, Vice President, Print & Distribution, Nordic Morning.

– Liiketoimintojen yhdistäminen tekee meistä vahvemman kumppanin asiakkaillemme myös laajemmin pohjoismaisilla markkinoilla. Uuden Edita Bobergsin ja suomalaisen Edita Priman yhdenmukainen palvelutarjonta ja asiantuntemus mahdollistavat sen, että voimme toteuttaa samoja viestintäratkaisuja tehokkaasti kaikkialla Pohjoismaissa, Autio toteaa.

Uuden yhtiön pääkonttori perustetaan Faluniin Ruotsiin. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Johan Boberg. Nordic Morning tulee omistamaan yhtiöstä 67 prosenttia ja loput 33 prosenttia Bobergin perhe.

Yhtiön offset-tuotanto ja suurten volyymien digitaalinen painaminen keskitetään Faluniin. Vaihtuvan tiedon painopalvelut, logistiikkapalvelut ja Tukholman alueelle suunnatut pikapainopalvelut sijoitetaan Veddestaan. Västeråsissa tulee toimimaan asiakaspalvelu- ja myyntiyksikkö.

Share: