Hansaprint hankki uusia arkkitulostimia

14.1.2021 07:56Uutiset » Toimiala
Uusilla tulostimilla pystytään tekemään entistä tehokkaammin vihkoja ja esitteitä. Kuva: Hansaprint.

Hansaprint on hankkinut kaksi uutta Ricohin arkkitulostinta. Laiteinvestointi tehostaa mm. vihkojen tekoa ja tehosteiden käyttöä painotuotteissa.

– Markkinointiesitteiden tarve on kehittynyt suuntaan, jossa asiakkaat tilaavat aiempaa pienempiä painosmääriä. Esitteiden tiedot päivittyvät usein ja tarpeettomia kappaleita halutaan välttää. Esitteissä edellytetään korkeaa painatuslaatua, joka on perinteisesti saavutettu offsetpainatuksella. Kappalehinta saattaa kuitenkin pienissä tilausmäärissä kohota korkeaksi. Siksi olemme Hansaprintillä investoineet uusimpaan tulostustekniikkaan, jotta myös pienemmät esitemäärät saadaan painettua totutulla laadulla – kustannustehokkaasti, sanoo Hansaprintin toimitusjohtaja Jukka Saariluoma.

Uudet arkkitulostimet takaavat Saariluoman mukaan tasaisen ja korkean painolaadun. Asiakkaille tämä tarkoittaa mahdollisuutta välttää hukkaa ja saada kustannustehokas kappalehinta myös pienille erille. Tulostamiseen integroitu stiftaus mahdollistaa vihkojen tulostamisen ja jälkikäsittelyn yhdellä työvaiheella.

– Lisäksi laiteinvestointi lisää mahdollisuuksia tehosteiden osalta. Peittovalkoisella ja kirkkaalla lisävärillä saamme aikaan upeita tehosteita niin kirjan kansiin kuin esitteisiinkin. Lisävärit ovat erottuva efekti painotuotteissa ja lisäävät painotuotteen huomioarvoa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: