Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vihreämpiä vaihtoehtoja yliteippaukseen

23.8.2021 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uudet 3M Envision valukalvot ja -laminaatit ovat täysin PVC-vapaita valukalvoja. Kuva: 3M.

Seri-Deco tuo markkinoille vihreämpiä valintoja yliteippaukseen. Uudet 3M Envision valukalvot ja -laminaatit ovat täysin PVC-vapaita valukalvoja. Uutta ovat myös PVC-vapaat polymeeriset 3M Envision 48 -sarjan tulostustarrat.

Tiedotteen mukaan uudet vaihtoehdot ovat myös teippausominaisuuksiltaan erinomaisia.

Uudet 3M Envision LX /SV 480mC Print Wrap -tulostuskalvot ovat latex-, liuotin- ja UV-tulostimilla tulostettavia täysin PVC-vapaita valukalvoja, jotka soveltuvat pitkäkestoisuutensa ja hyvän 3D-muotoutuvuutensa ansiosta autojen ja perävaunujen yliteippauksiin, veneiden teippauksiin sekä rakennusten julkisivuihin ja tiiliseiniin. 3M Comply -microteknologian ansiosta tarra on liikuteltavissa asennuspinnalla ja ilmakanavat helpottavat asentamista. Suojalaminaateiksi sopivat PVC-vapaat 3M Envision 8548G / 8550M -laminaatit.

PVC-vapaat polymeeriset 3M Envision 48-sarjan tulostustarrat soveltuvat esim. opasteisiin, kyltteihin ja autoteippauksiin tasaisille ja hieman kaareville pinnoille. Ne kestävät ulkokäytössä jopa 5 vuotta. Tulostus onnistuu latex-, ekoliuotin-, liuotin- ja UV-tulostimilla. 3M-teknologiat mahdollistavat tarran uudelleenasemoinnin ja kuplattoman asennuksen. Laminaatiksi sopivat PVC-vapaat 3M Envision laminaatit.

Array
Share: