Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Bobst esittelee yhdistäviä innovaatioita Drupassa

4.4.2024 08:39Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Bobst on kehittänyt monipuolisen etähuoltopalvelun, jossa käytetään mm. lisätyn todellisuuden videoita ja videopuheluita chatin lisäksi. Kuva: Bobst.

Pakkausalan laite- ja ohjelmistotoimittaja Bobst esittelee Drupa-messuilla laajan joukon innovaatioita, jotka tähtäävät pakkausten valmistusprosessien verkottumiseen, digitoitumiseen, automatisointiin ja vastuullisuuden lisäämiseen.

Yhtiön keskeinen väline verkottumisen edistämiseen on pilvessä toimiva Bobst Connect -alusta, joka mahdollistaa laitteiden yhdistämisen digitaaliseen suunnittelun ja työnkulun verkkoon, missä töiden sisältöä ja tietoja voidaan synkronoida ja siten lisätä tuottavuutta. Bobst Connect -alustaan on lisätty uusia toimintoja mm. energian kulutuksen ja kustannusten seurantaan.

Joustopakkausten tuotantoon Bobst tuo uuden smartGravure-syväpainolaitteen. Sen avulla voidaan automatisoida värinhallintaa, digitalisoida esivalmistelua ja töiden hallintaa sekä toimia Connect-verkossa. Uusi laite on myös Expertlam 900, jonka avulla voidaan joustavasti päällystää ja laminoida.

Etikettien tuotantoon Bobst lanseeraa useita työnkulkua ja värinhallintaa tehostavia ohjelmistoja sekä oneBarrier-materiaaleja, joilla saadaan yhdistettyä korkea suoja ja hyvä kierrätettävyys.

Uusi stanssi kotelopakkauksiin

Taivekartonkipakkausten tekemiseen Bobst tuo uuden Expertcut 106 Per -koneen. Se on uuden sukupolven digitalisoitu stanssi, joka nostaa tuottavuutta 20 % ja lisää tuotannon vastuullisuutta.

Bobst kertoi pre-Drupa lehdistötilaisuudessa myös julkistavansa messuilla uuden all-in-one digitaalisen kartonkipakkausten tuotantolinjan. Se on suunniteltu erityisesti ruoka- ja lääkepakkausten virheettömään tuotantoon.

Aaltopahvipakkausten valmistukseen Bobst on kehittänyt robottiratkaisuja materiaalien syöttämiseen ja lavalle siirtämiseen. Kokonaan uusi laite on Masterflex HD+, joka on uuden sukupolven fleksopainokone. Se pystyy painamaan 15 000 arkkia tunnissa ja 53 miljoonaa neliömetriä vuodessa.

Bobst lanseeraa uuden Expertcut 106 Per -koneen taivekartonkipakkausten tekemiseen. Se on uuden sukupolven digitalisoitu stanssi. Kuva: Bobst.
Array
Share: