Ricohin tulostimelle metallipainatuksen sertifikaatti

19.9.2017 08:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Ricoh.

Ricoh on saanut metallipainatuksen Color-Logic-sertifikaatin tuotantotulostimelle Pro C7100X. Tämä laajentaa tulostimen tuotantomahdollisuuksia.

Metallipinta MDV Ultra 360 GSM on sertifioitu käytettäväksi Color-Logic-prosessissa arkkisyöttöisessä Ricoh Pro C7100X -digitulostimessa. Laitteella voi painaa CMYK-värejä ja valkoista metallipinnalle (kuten MDV Ultra Silver).

Color-Logic on globaali metallipinnalle painamisen standardi, joka avaa käyttöön laajan valikoiman kehittyneitä erikoistulostuksen sovelluksia. Suunnittelua, viestintää ja valkoista väriä sisältävien painotiedostojen tuotantoa helpottavan ratkaisun saa käyttöön Adoben ohjelmistojen plugin-työkalulla. Color-Logic Pattern FX -vaihtoehdolla saa käyttöön vielä monia erikoistehosteita.

– Color-Logicin Pro C7100 -sertifiointi MDV Ultran kaltaisille pinnoille antaa suunnittelijoille ja tulostuspalveluille mahdollisuuden viestiä metallitehosteen sävystä tarkasti. Tulostuspalvelu voi laatia omalla laitteellaan näytevihkon käytettävissä olevista materiaaleista ja tehosteista, jolloin suunnittelija näkee heti, miltä lopputulos näyttää. Palveluntarjoajat voivat käyttää luovuuttaan ja aikaansaada sillä tavalla lisäarvoa tulostusratkaisuihinsa, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen innovaatio- ja ratkaisujohtaja Erwin Busselot.

Ricoh ja MDV esittelevät ratkaisujaan 25.–28.9. Brysselin Labelexpo-messuilla.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: