Huippumoderni digipaino yhdistettynä hyvään palveluun

10.5.2021 22:10Uutiset » Advertoriaalit

Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

T-Printin digitaalisen arkkipainotuotannon tehopakkaus: Ricoh Pro C9200 yhdistettynä Duplon vihkolinjaan.

Kotimainen ja jo yli 30-vuotias perheyritys T-Print on aina panostanut palveluun ja laatuun. Nyt on tehty merkittävä investointi uusimpaan teknologiaan, ohjelmistoihin, viimeistelyyn sekä uusiin palveluihin. Docus Oy toimitti uuden digipainon kokonaisratkaisuna pitkäaikaisella yhteistyösopimuksella ylläpitopalveluineen.

T-Print on tehnyt merkittäviä uudistuksia ja investointeja talven aikana. Panostuksia on tehty uuteen tuotantotilaan Vantaan Tammistossa, teknologiaan, ohjelmistoihin ja uusiin palveluihin. Tuotantotilojen muutos tehtiin loppuvuodesta 2020 samalla kun Docus Oy siirsi toimintansa Vantaan Tammistoon.

T-Printin Terttu ja Olli Kiuru tarkastelemassa painotuotteen laatua.

Docus Showroom

T-Printin nykyaikainen digitaalinen paino mahdollistaa digitaalisen painamisen esittelyn tilauksesta lopputuotteeseen livenä. Docus Showroomissa on esillä digitaalisen painamisen ja viestinnän ratkaisut laajasti – kuten Suomen laajin digitaalisten Samsung-näyttöjen esittely. Showroom on rakennettu suomalaisten painoyrittäjien tarpeisiin – loppukäyttäjillä ja muilla sidosryhmillä on nyt myös helposti nähtävillä uusimmat ideat ja mahdollisuudet livenä. Showroom on Euroopankin mittakaavassa ainutlaatuinen.

Arkkituotantoon automaatiota sekä lisää tehoja

T-Printin digipainon työjuhdat ovat Ricohin lippulaivatuotteet Ricoh Pro C9200 ja Ricoh Pro C7200X varustettuna useilla lisäväriyksiköillä. Molemmat tuotteet ovat markkinajohtajia Suomessa ja moninkertaisia testivoittajia maailmalla. Tuotteilla on mm. Energy Star ja Fogra sertifioinnit sekä värijauheet ovat elintarvikehyväksytyt.

Jälkikäsittelylaitteistot ovat myös uusinta tekniikkaa: mm. Duplon 600 automaattinen on-line vihkolinjasto kytkettynä Ricoh Pro C9200 -laitteistoon. Lisäksi Docus toimitti Duplo 646 -monitoimiviimeistelijän sekä Multigraftin CF375 automaattisen taitto- ja nuuttauslaitteiston T-Printille.

Eemeli Kiuru luotsaa yli 30-vuotiasta T-Printiä eteenpäin palvelun, uusimman teknologian ja automaation avulla.

Efektit ja lisävärit

Erilaiset efektit ja tehostevärit ovat painotuotteissa nykyaikaa. Ricoh Pro C7200X laitteella voidaan tuottaa helposti ja kustannustehokkaasti metallinhohtoisia painotuotteita kullan ja hopean erisävyissä. Kirkkaan värin avulla voidaan tehdä painotuotteeseen lisää arvokkuutta ja kiiltoa. Neonväreillä saadaan väriavaruutta laajennettua merkittävästi.

 

Efektit lisäävät painotuotteen arvokkuutta. Efektejä voidaan nykyään tehdä digitaalisilla tuotantokoneilla.

Suurkuvatuotanto uudelle tasolle

Suurkuvatuotantoon hankittiin myyntimenestys Ricoh T7210 UV LED -tasotulostin varustettuna Color Gaten ripillä. Tulostimessa on CMYK-värien lisäksi valkoinen, kirkas ja primer. Tulostimella voidaan tulostaa lähes kaikille levymateriaaleille huippulaatua. Suurkuvatuotannon viimeistely ja leikkuu suoritetaan Multicamin Celero 7 -tasoleikkurilla, joka on Multicamin lippulaivatuote graafiselle toimialalle. Tasoleikkuri sai samalla ensiesittelyn Suomessa ja onkin herättänyt valtavaa kiinnostusta muissa graafisen alan yrittäjissä.

T-Printillä on käytössään Multicamin lippulaiva Celero 7, joka on huipputehokas tasoleikkuri.

Tilausjärjestelmät ja työnkulun automaatiot

Työnkulku painossa on automatisoitu Efin Jobflown avulla ja asiakkaiden tilaukset tulevat painoon Docuksen toimittaman painotuotteiden tilausjärjestelmän kautta. Värinhallinta suoritetaan Efi Fieryn, Color Gaten ja Color Logicin tuotteilla.


 

Kysy lisää Docukselta tai T-Printiltä.

Pasi Julin: 0500 573 111 / pasi.julin@docus.fi Eemeli Kiuru: 045 6313594 / eemeli.kiuru@t-print.fi
Jari Kunnas: 0500 573 112 / jari.kunnas@docus.fi Tommi Kiuru: 040 0480902 / tommi. kiuru@t-print.fi
Tomi Miilumäki: 044 57 2 66 29 /
tomi.miilumaki@docus.fi

 

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: