Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Intohimo, yrittäjyys ja innovatiivisuus

29.12.2021 14:38Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Pasi Julin luotsaa Docusta 30 vuoden kokemuksella ja intohimolla. Docuksen uudessa showroomissa on panostettu paljon lopputuotteisiin ja esillepanoon – teknologiaa unohtamatta.

Suomen johtava asema Ricoh-arkkituotantokoneiden toimittajana painotaloille Suomessa ei ole tullut tuurilla. Docus Oy on panostanut merkittävästi tuotekehitykseen, palveluihin, myyntiin ja markkinointiin viimeisen neljän vuoden aikana – yhdessä kumppaneidensa kanssa. Docuksen tavoitteena on tuottaa enemmän arvoa asiakkailleen eli auttaa heitä menestymään liiketoiminnassaan.

Docus on tehnyt isoja investointeja pandemian aikana showroomiin ja uusiin palveluihin sekä tuoteryhmiin, jotka ovat myös olleet haluttuja markkinoilla. Docuk­sen liikevaihto kasvoi viime vuonna 28%.

– Lanseerasimme Ricohin tasotulostimet Suomeen hyvin tuloksin sekä aloitimme Multicam-tasoleikkureiden myynnin loppuvuodesta – tutkimme markkinaa ja sen tuloksena totesimme, että näille tuotteille on kysyntää tulevaisuudessa merkittävästi, kertoo Docuksen toimitusjohtaja Pasi Julin.

Showroom asiakkaidemme tarpeisiin – se on WOW

– Rakensimme uuden showroomin asiakkai­demme tarpeisiin. Docuksen asiakkaana painoyrittäjä voi halutessaan käyttää tilojamme asiakkaidensa tapaamiseen, neuvotteluun, asiakastilaisuuden pitämiseen ja ratkaisujen esittelyyn. Uudessa showroo­missa on esillä upeita kokonaisuuksia lattiasta kattoon, esim. Bianchi Corner, jossa simuloimme tyypillistä Bianchin polkupyörä­myymälää – olemme yhdistäneet upeasti tulostetut pinnat digitaaliseen viestintään. Haluamme tuoda esille tulostamisen mahdollisuudet asiakkaiden, painoyrittäjien ja suunnittelijoiden nähtäväksi. Showroomin ideat ja ilme ovat Docuksen omaa käsialaa alusta loppuun asti. Teknologiaratkaisut ovat myös esillä laajasti. Kaikki Ricohin arkkipainokoneet, tasotulostimet ja lateksitulostimet ovat asiakkaiden testatta­vissa. Showroomimme on saanut kiitosta asiakkailtamme ja kumppaneiltamme. Se on upea, kertoo Jari Kunnas Docukselta.

TUOTANTOTULOSTUS
• Ricoh-arkkipainokoneet ja -suurkuvatulostimet
• Efi Fiery ja ColorGate-ohjelmistoratkaisut
• Multicam-tasoleikkurit ja CNC-koneet
• Duplo- ja Multigraf-viimeistelijät
• Tuki-, asennus- ja koulutuspalvelut

DIGITAL SIGNAGE
• Näyttöratkaisut sisälle ja ulos
• Julkaisujärjestelmät
• Asennustelineet ja näyttötoteemit
• Tuki ja asennuspalvelut

SHOWROOM
• Kaikki Ricohin tuotantojärjestelmät esillä
• Suomen laajin digitaalisten näyttöjen esittely
• Painoyrittäjien ja asiakkaiden tarpeisiin tehty

Ricoh arkkipainokoneet ja viimeistely – markkinajohtaja

Ricoh on japanilainen toimialan johtava toimija ja teknologian kehittäjä sekä valmistaja, jonka liikevaihto on yli 15 miljardia USA:n dollaria.

– Ricoh on vakuuttanut meidät ja asiakkaamme laadusta, tehokkuu­desta sekä innovatiivisuudesta, Julin kertoo.

Ricoh Pro C7200X on useilla lisäväriyksiköillä varustettu arkkipainokone, jonka kymmenet suomalaiset painotalot ovat ottaneet tuotantoonsa Docukselta korvaamaan vanhan CMYK-koneensa. Uusimmat lisävärit ovat kulta ja hopea, entisten valkoisen, kirkkaan, neonvärien sekä uv-punaisen lisäksi.

Docus on toimittanut Suomeen yli 20 kappaletta Ricohin C9200 -sarjan järeää digipainokonetta, joka on Ricohin lippulaiva­tuote. Digipainokoneen tuotantokapasiteet­ti on jopa 1.000.000 painopintaa/kk ja tuotantonopeus max. 135 sivua minuutissa. Lähes kaikki toimitetut koneet ovat korvanneet kilpailijoiden tuotantokoneita markkinoilla. Ricohin tuotantokoneisiin Docus toimittaa pääosin Duplon ja Plocma­tickin viimeistelijöitä on-line vihkotuotan­toon. Efin ohjelmistot ovat tärkeässä roolissa, kun painotuotantoon haetaan tehokkuutta ja laatua. Docus on Efin Platinum Partner, ainoa Suomessa.

Ricoh-suurkuvatulostimet ja Multicam-viimeistely

Ricoh on ollut toimialan johtavia tuotekehittäjiä ja valmistajia jo 30 vuoden ajan. Ricohin kehittämää inkjet-teknologiaa käytetään markkinoilla laajasti myös muiden laiteval­mistajien toimesta. Docus on investoinut paljon Ricohin tasotulostimien myyntiin ja palveluihin. Ricohin tasotulostimet on otettu hyvin vastaan Suomessa sekä kaupallisessa että teollisessa tuotannossa. Multicamin tasoleikkurit kulkevat käsi kädessä Ricohin tasotulostimien kanssa. Multicamin Celero -tuoteperheeseen on lanseerattu nyt Celero 4, joka on todellinen Game Changer -tuote graafiseen viimeiste­lyyn.

Digital Signage

– Painettu ja digitaalinen viesti yhdessä toimivat parhaiten. Rakensimme diginäyttö­jen kokonaisratkaisun, jotta painoyrittäjät voivat tarjota avullamme myös digitaalisen viestinnän ratkaisut eli siis info- ja mainos­näytöt koko Suomen alueella. Lisäarvorat­kaisu on yksi monista palveluista, joita olemme kehittäneet painoyrittäjien hyödyksi. Jatkamme kehitystyötä myös vuonna 2022, lupaa Petteri Paalanen Docukselta.



Kumppanuus – Yhteistyö – Yrittäjyys – Lisäarvo

Docus Oy
Pasi Julin / puh. 0500 573 111  / pasi.julin@docus.fi
Jari Kunnas / puh. 0500 573 112 / jari .kunnas@docus.fi
Petteri Paalanen / puh. 050 346 2877 / petteri.paalanen@docus.fi

Share: