Konica Minolta vahvistaa palveluverkostoaan

10.10.2011 11:35Uutiset » Toimiala

Suomen Konica Minolta, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy, laajentaa toimintaansa Pohjois-Suomessa ja on ostanut TTY-yhtiöiden kopiokone- ja tulostusliiketoiminnan. Kesäkuun lopussa solmitulla kaupalla Konica Minolta osti Lapin Konttoritekniikka ja Yrityspalvelut, Lapin Toimistotekniikka ja Lapin Toimistotieto –yhtiöiden kopiokone- ja tulostusliiketoiminnan. TTY-yhtiöt jatkavat matkapuhelin-, toimistotarvike- ja tietotekniikkaliiketoimintaansa. TTY-yhtiöt toimivat Rovaniemen, Sodankylän, Kemijärven ja Kemi-Tornion talousalueilla.

– Tulostamisen ja asiakirjahallinnan tuotteiden ja palveluiden nopea kehitys, kasvavat ja monipuolistuvat asiakastarpeet ja muutokset jakeluteissä edellyttävät keskittymistä ja erikoistumista. Tällä järjestelyllä Konica Minoltan ja TTY-yhtiöiden kopiokone- ja monitoimilaiteasiakkaille tullaan tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua osaavan palveluverkoston ja erinomaisten tuotteiden kautta, toteaa TTY-yhtiöiden toimitusjohtaja Oiva Nätynki.

– Pyrimme tällä liiketoimintakaupalla vastaamaan kilpailulliseen haasteeseen. Varmistamme Konica Minoltan johtavan aseman Pohjois-Suomessa ja vahvistamme jo olemassa olevaa toimintaa Oulussa. Yhdessä Oulun alueen kanssa tuleva Lapin alue mahdollistaa entistä paremmin yhtenäisen palvelun pohjoisella alueella. Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa niin myyntiämme kuin huolto- ja ylläpitopalvelujamme Lapin talousalueella, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Pertti Mäkitalo.

TTY-yhtiöiden harjoittama kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden myynti- ja huoltoliiketoiminta siirtyi Konica Minoltan hoitoon elokuun alusta alkaen ja samanaikaisesti TTY-yhtiöiden kopiokone- ja liiketoimintaan kuuluva myynti- ja huoltohenkilöstö siirtyi Konica Minoltan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: