Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ilkka vahvistuu sisältöpalveluissa

27.5.2022 08:12Uutiset » Toimiala

Ilkka-konserniin kuuluva Myynninmaailma Oy on hankkinut omistukseensa Differo Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä yrityksen asema valtakunnallisena B2B-markkinointitoimistona vahvistuu entisestään.

Vuonna 2007 perustettu Differo on sisältöstrategiatyömenetelmiin erikoistunut toimisto, joka auttaa yrityksiä toteuttamaan asiakaslähtöistä markkinointia. Differon asiakkaita ovat muun muassa Valio, Telia ja Sulava. Differon liikevaihto oli vuonna 2021 noin 1,5 milj. euroa. Yhtiöllä on 18 työntekijää. Sekä työntekijät että osakkaat jatkavat yhtiössä kaupan jälkeen. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta kummankaan yhtiön työsuhteisiin.

– Myynninmaailma on osa Ilkka-konsernin media- ja markkinointipalvelut -liiketoimintaa. Differon oston myötä jatkamme media- ja markkinointipalveluiden kokonaisuuden suunnitelmallista kasvattamista. Asiakkaillemme tarjottaviin palveluihin saadaan nyt uusi tärkeä osa. Samalla saamme tiimin ammattilaisia kasvavaan asiantuntijoidemme joukkoon. Myynninmaailma palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti jatkossa yli 60 hengen voimin, sanoo Ilkan media- ja markkinointipalveluiden liiketoimintajohtaja Jarno Puutio.

Array
Share: