HP auttaa tulostamaan turvallisesti yritysverkossa

31.12.2007 12:49Uutiset » Ohjelmistot

HP on julkistanut HP Secure Print Advantage -ratkaisun, jonka ansiosta käyttäjä voi tulostaa tärkeitä ja arkaluontoisia dokumentteja yritysverkossa turvallisesti.

HP Secure Print Advantage (SPA) on alan ensimmäinen laitteistopohjainen ratkaisu, joka minimoi yritysriskit. Se havaitsee eri järjestelmiin, palvelimiin ja päätelaitteisiin liittyvät turvallisuusuhat, jotka ovat tyypillisiä yritysympäristöissä.

SPA on arkkitehtuuri, joka suojaa organisaation arkaluontoisia tulostusasiakirjoja, minne tahansa ne lähetetään organisaation verkossa. Se määrittelee, kuka saa tulostaa tai lukea asiakirjan. SPA-ratkaisu koostuu tietoturvallisista tulostinpalvelimista, tulostuskorteista ja käyttäjäsovelluksesta, joka varmistaa ettei arkaluontoisia asiakirjoja lähetetä verkkoon tai tulostimelle. Käyttäjät autentikoidaan, kun he lähettävät asiakirjoja ja noutavat ne tulostimelta. Ratkaisun käyttöönotto ei edellytä merkittävien muutosten tekemistä organisaation olemassa olevaan verkkoon.

– HP Secure Print Advantage automatisoi perinteisen manuaalisen prosessin ja toimittaa alan ensimmäisenä yhtenäisen, kattavan ja kaikkia koskettavan tietoturvakäytännön tulostusympäristöön”, kertoo HP:n Secure Advantage -valikoiman päästrategi Chris Whitener (kuvassa).

Lisätietoja www.hp.com/go/spa.

Share: