Xeroxilta tehokas rullapainokone

31.12.2007 12:30Uutiset » Laitteet

Xerox on ollut tunnettu digitaalisista arkkikoneistaan, mutta nyt yhtiö on tuomassa markkinoille myös kovan luokan rullapainokoneen. Mallin nimi on Xerox 490/980. Sen on kehittänyt Japanissa vaikuttava Fuji Xerox, kahden suuren yhteisyritys.

Uusi Xerox 490/980 on täysvärirullapainokone, jota transaktiopainatukseen erikoistuneet palvelutalot voivat käyttää luomaan entistä helpommin ja edullisemmin korkealaatuisia täysvärilaskuja ja markkinointia tukevia laskuliitteitä. Uusi rullapainokone painaa 925 A4-täysvärikuvaa minuutissa korkeammalla laadulla ja kilpailukykyisemmillä kokonaiskustannuksilla kuin mustesuihkulaitteet. Painopalveluiden tarjoajat voivat tuottaa suoramarkkinointikirjeitä, jotka sisältävät personoituja kuponkeja, kanta-asiakaskampanjoita, uutiskirjeitä ja esimerkiksi alueittain räätälöityjä sanomalehtiä.

Xerox 490/980 -rullapainokone on nopein markkinoilla oleva täysvärirullapainokone. Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painoteknologiaa – prosessia, jossa ei käytetä kuumuutta tai puristusta tai muutenkaan käsitellä itse painomateriaalia. Tämän vuoksi käytössä oleva materiaalivalikoima on yhtiön mukaan laajempi kuin kilpailevien laitteiden.

Kone käyttää kosketuksetonta “flash fusing” -kiinnitystekniikkaa, joka erottaa laitteen kilpailevista laitteista. Flash-tekniikka sulattaa värijauheen käyttämällä perinteisen kuumuuden ja paineen sijaan voimakkaita xenon-lamppuja kuvan kiinnittämiseksi paperille. Flash-tekniikka kuumentaa vain väriaineen eikä painomateriaali siksi joudu alttiiksi kuumuudelle tai paineelle. Prosessi säilyttää paremmin paperin kosteuden ja minimoi paperin kutistumisen, käpristymisen sekä staattisen sähköisyyden. Flash-tekniikan lisäksi toinen keskeinen innovaatio on uusi uniikki väriaine.

Xerox 490/980 painaa 600 dpi:n tarkkuudella ja säilyttää huippunopeutensa sekä täysväri- että mustavalkotöissä riippumatta siitä, kuinka montaa väriä tai minkä painoista paperia käytetään. Laitteen ratanopeus on 69 metriä minuutissa, mikä tuottaa yksipuolisessa tulostuksessa noin 463 rinnakkain asemoitua A4-kuvaa, ja kaksipuolisessa tulostuksessa 925 A4-kuvaa minuutissa.

– Uusi Xerox 490/890 tarjoaa laatua, nopeutta ja laajan valikoiman painomateriaaleja, mitä markkinoilla olevat mustesuihkulaitteet eivät tarjoa. Tämän laitteen myötä mainostajat tulevat näkemään uusia mahdollisuuksia laskunvälimarkkinoinnissa. Uusi täysvärirullapainokone tarjoaa kaksinkertaista tulostuslaatua lähes puoleen hintaan verrattuna musterullapainokoneisiin. Tämä laite tulee mullistamaan markkinoita. Xerox 490/890 on täydellinen ratkaisu laskumarkkinoinnille ja kääntää keskustelun sivukohtaisista kustannuksista sivukohtaisiin hyötyihin, kertoo painoalan asiantuntija Andrew Tribute.

– Korkea tulostuslaatu, suuret volyymit, alhaiset kustannukset ja nopeus ovat keskeiset painokoneiden valintakriteerit ja siksi painopalveluiden tarjoajat arvostavat Xerox 490/980 -rullapainokoneen innovatiivisuutta. Kun asiakkaat haluavat korkeinta painolaatua, Xerox iGen3® -digipainokone on taas oikea teknologiavalinta. Tulemme jatkossakin tarjoamaan painotaloille uusia tapoja laajentaa digitaalista liiketoimintaansa – rullakoneista arkkipainokoneisiin, mustavalkotulostuksesta täysväritulostukseen,
Suomen Xeroxin toimitusjohtaja Pete Brusi sanoo.

Xerox 490/890 on saatavilla Euroopassa vuoden 2008 ensimmäisellä puoliskolla.Kuuntele Xerox 490/980 -täysvärirullapainokoneen julkistaminen oheisesta linkistä: http://www.brainshark.com/xerox/vu?pi=175510703

Lisätietoja www.xerox.fi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: