M-realilta uusi palvelukokonaisuus

31.12.2007 12:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

M-real uudistaa aikakauslehtipaperi- ja palveluvalikoimaansa asiakkaiden tarpeisiin perustuen. Uusi palvelukokonaisuus, Galerie Customer Program, otetaan käyttöön vuoden 2008 ensimmäisen neljänneksen aikana.

– Tutkimustemme mukaan asiakkaiden avaintarpeita ovat nopeus, tuotantoratkaisujen joustavuus, laadun tasaisuus ja painatusprosessin tehokkuus. Galerie Customer Program keskittyy juuri näihin avaintarpeisiin, eli laatuun, nopeuteen ja tehokkuuteen. Uusi tuote- ja palvelukokonaisuus parantaa merkittävästi M-realin asiakaslähtöisyyttä, toteaa M-real Publishingin toimialajohtaja Gregory Gettinger.

Tuote- ja palvelukokonaisuudessa toteutettavia pääuudistuksia ovat tuoteperheen selkeyttäminen, tuotteiden saatavuuden parantaminen ja toimitusketjun optimointi, sekä painatusprosessin tehokkuus ja optimoitu värintoisto.

Galerie-aikakauslehtipaperivalikoimaan kuuluvat Galerie Lite, Galerie Brite, Galerie Fine ja uutena Galerie Silk. Galerie Art täydentää tuoteperhettä esimerkiksi kansisovelluksissa. Tuotevalikoiman selkeyttäminen ja päällekkäisyyksien poistaminen helpottaa asiakkaiden paperivalintaa sekä parantaa tuotteiden saatavuutta, koska tuotantosyklit nopeutuvat. Myös laadun tasaisuus paranee entisestään, kun paperin tuotannossa keskitytään valikoituihin tuotteisiin sekä niiden ominaisuuksien kehittämiseen loppukäyttäjien tarpeiden mukaisesti.

Tuoteuudistuksen lisäksi M-real selkeyttää toimituksiin, varastointiin ja hinnoitteluun liittyvää toimintamallia yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on optimoida kokonaistoimitusketju ja räätälöidä kullekin asiakkaalle heidän tarpeisiinsa perustuva toimintatapa. Vuoden alussa avataan myös uusi sähköinen GalerieNet -palvelu, joka sopii esimerkiksi asiakaskohtaiseen tilaus- ja varastoraportointiin.

– Toimitusketjun loppupäässä M-real vahvistaa yhteistyötä painajien ja loppuasiakkaiden kanssa. Palvelu kattaa Galerie-papereihin liittyvän värinhallintakonsultaation ja painatusprosessin tehokkuuden kehittämisen. M-real on toteuttanut värinhallintayhteistyötä useiden huippulaatua vaativien asiakkaiden, esimerkiksi Conde Nastin (Vogue), BBC:n ja Oriflamen, kanssa, Gettinger sanoo.

Uusi palveluvalikoima esitellään asiakkaille marraskuussa, ja tuotevalikoimaa koskevat muutokset tehdään ensi vuoden tammi-maaliskuun aikana. Palvelun edut, nopeus ja joustavuus, toteutuvat täysimittaisina tuotevalikoiman muutosten jälkeen kevään aikana.

Lisätietoja www.m-real.com.

Share: