Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Paptic sai sijoittajan Japanista

6.9.2021 21:06Uutiset » Pakkaukset
Papticin uusi materiaali soveltuu hyvin verkkokaupan pussipakkausten suuriin toimitusmääriin. Kuva: Paptic.

Kuitupohjaisia muovin kaltaisia pakkausmateriaaleja valmistava Paptic on saanut uuden sijoittajan Japanista. Japanin suurimpiin kuuluva kauppahuone Itochu Corporation on sopinut rahoitusyhteistyöstä ja ostanut Papticin osakkeita.

Paptic on nyt kerännyt kaikkiaan 13 miljoonan euron pääomasijoitukset perustamisestaan vuodesta 2016 lähtien. Startup-yritys keräsi viimeksi toukokuussa 2020 yli 4 miljoonan euron rahoituksen Springvestin rahoituskierroksella.

– Paptic vastaa yrityksenä globaaleihin ympäristöhaasteisiin ja sopii erinomaisesti Itochun vastuustrategiaan. Olemme testanneet Papticin materiaaleja erilaisissa pakkauksissa ja uskomme että Paptic on todellinen pelin muuttaja joustopakkausten materiaalien markkinoilla lähes kaikilla maailman alueilla, sanoo Jin Asada, joka on Itochu Fiber -yrityksen toimitusjohtaja.

Papticin toimitusjohtaja Tuomas Mustonen sanoo viime kuukausien keskustelujen ja yhteistyön osoittaneen, että Itochu on pitkäaikainen sijoittaja, jonka kasvun ja vastuullisuuden suunnitelmat sopivat hyvin yhteen suunnitelmiemme kanssa.

– Olemme voimakkaan kasvun yritys ja tämä investointi varmistaa seuraavaan vaiheen kasvutarinassamme.

Array
Share: