Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

UV-LED tulostaminen vahvassa kasvussa

29.11.2021 17:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Arjen Evertse on johtanut Mimaki Europen myyntiä kuuden kuukauden ajan. Kuva: Mimaki Europe.

Suurkuvatulostaminen ja erityisesti UV-tulostaminen on ollut vahvassa kasvussa tänä vuonna. Näin kertoo Mimaki Europen EMEA-alueen myynnistä vastaava johtaja Arjen Evertse. UV-LED-tulostimien myynti on kasvanut kaksi kertaa koko markkinaa nopeammin, ja Mimaki odottaa tämän trendin jatkuvan ensi vuonna.

– Olemme olleet suurkuvatulostamisessa markkinoiden ykkönen jo kahden peräkkäisen kvartaalin ajan. Tämä johtuu pääasiassa UV-LED-tekniikan suosiosta. Nämä tulostimet tarjoavat tehokkuutta, vastuullisuutta ja sovellusten monipuolisuutta, Evertse sanoo.

Pandemia sekä logistiikan jatkuvat ongelmat ja haasteet ovat hänen mukaansa kiihdyttäneet tarvetta lokalisoida tuotantoa ja tarjota on-demand painatusta. Mimaki auttoi onnistuneesti yrityksiä toteuttamaan tätä tarvetta. Monet yritykset ovat muuttaneet toimintaansa kahden vaikean vuoden aikana ja pystyneet säilyttämään tai jopa kasvattamaan liiketoimintaansa.

Mimaki uskoo UV-LED-tekniikan leviämisen lisäksi 3D-tulostuksen kasvuun. Tähän Mimaki tarjoaa uutta end-to-end-tuotantoratkaisua, johon kuuluvat 3DUJ-2207-tulostin, Print prep Pro -ohjelmisto ja 3DCS-322 viimeistely-yksikkö. Mimaki uskoo myös automaation kysynnän kasvavan markkinoilla.

Mimaki UJV100-160 -laitteella voidaan tulostaa mm. paperille, metallifoliolle, tekstiileille ja kuumuudelle aroille materiaaleille. Kuva: Mimaki Europe.
Array
Share: