Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Komori esittelee resursseja säästävää painamista

18.4.2024 16:10Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Komori esittelee Drupassa uuden digitaalisen B2-koon arkki-inkjetpainokone J-tronen. Kuva: Komori.

Komori esittelee Drupa-messuilla ensimmäistä kertaa uuden ympäristöystävällisen offsetpainokoneen ja seuraavan sukupolven digipainokoneen. Yhtiön painokoneet on uudistettu resursseja säästävämmiksi.

Koneiden ympäristökuormaa vähentävät tiedotteen mukaan parannetut hallintalaitteet, laadunvalvonnan automatisointi, robottilogistiikka sekä energiaa säästävät ja jätettä vähentävät teknologiat.

Messuilla lanseerataan Komorin uusi offsetpainokonesarja Lithrone GX/G advance EX. Sen etuna on esimerkiksi sähkön kulutuksen vähentyminen 18 %. Koneessa käytetään 7 väriä ja se on 40 tuuman arkkipainokone kahdella päällystysyksiköllä.

Messuilla on esillä Komorin Litrhrone G37P advance EX kone. Tässä koneessa on 8 väriä ja H-UV kuivausjärjestelmä.

Toinen uusi kone messuilla on digitaalinen 29 tuuman arkki-inkjetpainokone J-trone 29. Sen nopeus on 6 000 arkkia tunnissa yksipuoleisesti. Koneen formaatti on B2+. Koneessa käytetään UV-värejä. Painettava materiaali voi olla päällystämätöntä tai päällystettyä paperia, eikä sitä tarvitse esikäsitellä.

Komorin teemana messuilla on yhdistetty automaatio. Tähän liittyy yhtiön KP-Connect Pro -työnkulkuohjelmisto, jolla hallitaan painokoneita ja viimeistelylaitteita. Työnkulussa on esillä Komorin tytäryhtiö MBO:n viimeistelylaitteita ja CoBo-Stack robotteja.

Share: