Painojälkeä paremmaksi valvontajärjestelmillä

11.5.2016 08:40Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Procemexin kamerat valvovamassa paperikoneen tuotantolinjaa.
Procemexin kamerat valvomassa paperikoneen tuotantolinjaa.

Suomalainen Procemex-yhtiö tarjoaa Drupa-messuilla painoteollisuudelle kokonaista tuoteperhettä ongelmien ratkaisuun painojäljen ja tuotantoprosessin parantamiseksi.

Yhtiön graafisen teollisuuden ratkaisut keskittyvät löytämään ja ratkaisemaan mm. paperikatkoihin ja -vikoihin, rullan vaihtoihin, kumikankaan pesuväleihin, taittolaiteongelmiin ja painojäljen laatuun liittyvät ongelmat.

Procemex PrintPerfect sisältää järjestelmiä radanvalvontaan, ratavian ilmaisuun, kumikankaan pesuvälin optimointiin ja painojäljen seurantaan. Yhtiö tuottaa myös konenäköratkaisuja painotuotantoon.

Yhtiön mukaan tuoteperheen ratkaisut auttavat konelinjan tehokkuuden kasvattamisessa. Ongelmien syy on helpompi sekä nopeampi löytää ja tuottavuuden nostaminen tehostuu. Investoinnille saadaan katetta nopeasti. Procemexin asiakkaat ovat päässeet 6-12 kuukauden takaisinmaksuaikoihin selvittämällä pelkästään painokoneisiin liittyvät ongelmat.

Kommunikointi paperin ja muiden materiaalien toimittajien kanssa helpottuu, kun tapahtumat ja ongelmien perussyyt on selvitetty ja dokumentoitu.

Share: