Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Palveleva painotalo Sastamalassa

13.5.2022 10:48Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Marika Ojansivu vastaa Vammaspainon asiakkaille tehtävästä graafisesta suunnittelusta ja digipainatuksesta.

Mittava kokemus toimialasta on tehnyt Vammaspainosta painamisen asiantuntijan – tavoitteena yksilöllinen ja kattava asiakaspalvelu.

Vammaspaino on yrittäjähenki­nen painamisen ja tulostuksen ammattilainen Pirkanmaalla, Sastamalassa.
Päivi Koivunen on perheyhtiön yrittäjä toisessa sukupolvessa: ”Olemme teh­neet säännöllisesti investointeja uusim­paan teknologiaan ja työtapoihin. Näin olemme pysyneet erinomaisesti mukana toimialan kehityksessä. Pitkäaikainen kokemus on tehnyt meistä painami­sen ammattilaisia ja uusin teknologia mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan tuotannon.”

TOP-4 Asiakaspalvelun tekijät

Vammaspainon Päivi Koivunen  tiivistää hyvän asiakaspalvelun:
1. AMMATTITAITO
Pitkä kokemus takaa ammattitaidon alalta ja antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita hyvin.
2. NOPEUS
Halu, osaaminen ja oikea teknologia takaa palvelun nopeuden.
3. LUOTTAMUS
Asiakassuhteemme perustuvat pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja yksilölliseen palveluun myös jatkossa.
4. KATTAVA TUOTEVALIKOIMA
Kirjat, esitteet, lomakkeet, kortit, tarrat, kuoret jne. Suunnittelusta postitukseen.

Miten?

Vammaspaino on tunnettu monipuoli­sesta ja joustavasta palvelusta painotuot­teen valmistuksen kaikissa työvaiheissa. Uudet mittavat investoinnit tukevat näitä tavoitteita. Yhtiö solmi sopimukset kahdesta uudesta ja tehokkaasta digi­painokoneesta Docuksen kanssa.

”Päädyimme kahden järeän tuo­tantokoneen ratkaisuun jotta voimme tuottaa painotuotteita nopeasti ja moni­puolisesti asiakkaillemme. Isompi kone on tarkoitettu pitkiin tuotantosarjoihin ja toinen kone on tuotannossa lyhyempien sarjojen tekemiseen ja joissa hyödyn­nämme laitteiston lisäväriyksiköitä.”

Teknologia

Isompi digikone on Ricoh Pro C9200 Graphic Arts Edition, joka on Ricohin lippulaivatuote järeään tuotantoon ja toinen Ricoh Pro C7200SX Graphic Arts Edition on varustettuna useilla lisä­väriyksiköillä mm. kullalla, valkoisella, kirkkaalla ja neonväreillä. Investointi vahvistaa ja laajentaa jo ennestään mo­nipuolisen painotalon tuotevalikoimaa entisestään – myös tuotantokapasiteetti kasvaa.

Arto Heinisuo ja Jukka Jokinen ovat tyytyväisiä Ricohien sujuvaan tuotantoon.

Miksi?

Yhtiö on kasvattanut liikevaihtoaan tasaisesti vuosien ajan.

“Haluamme kasvaa myös jatkossa. Tehty hankinta tukee jatkossa kasvua digitaalisten pai­notuotteiden osalta, koska kapasiteetti kasvaa tuotannossamme. Investoinnin myötä myös laatu paranee digituotan­nossa entisestään ja lisävärien avulla voidaan tuottaa enemmän näyttävyyt­tä ja huomionarvoa painotuotteisiin. Hankintaprosessin aikana meille tuli selväksi, että haluamme lisävärit mu­kaan monipuolistamaan entisestään tuote valikoimaamme.”

Lisävärit toivat meille uusia mahdollisuuksia.

Joustavuus ja nopeus

Arto Heinisuo vastaa painon tuotan­nosta ja työnjohdosta. Hän kertoo:

“Meidän vahvuus kilpailussa on ollut joustavuus, hyvä henkilökohtainen palvelu ja nopeus – laadusta tinkimättä. Nyt tehty investointi parantaa mei­dän painotuotteiden laatua esimerkiksi harmaasävyjen osalta. Tuotannossamme ajetaan paljon erilaisia ja erikoisia mate­riaaleja. Aikaisemmat hyvät kokemukset Ricoh-laitteiden toimintavarmuudesta painoivat hankinnassa. Imualisteinen paperinsyöttö, pitkät arkit, laaja mate­riaalituki ja tuotannon varmuus olivat tärkeää. Ensimmäinen Ricoh tuli meille Docukselta noin neljä vuotta sitten, se oli meille WOW ­ kokemus.”

Päivi Koivunen luotsaa lähes 60-vuotiasta yritystä henkilökohtaisen palvelun ja korkean ammattitaidon avulla. Yrityksen pitkä historia on esillä yrityksen toimitiloissa mm. kuvina.

Lisävärejä ja efektejä

Marika Ojansivu vastaa Vammaspainon asiakkaille tehtävästä graafisesta suun­nittelusta ja digipainatuksesta.

“Uusien koneiden myötä olemme saaneet uusia tuotteita tuotantoomme. Erityisesti lisävärit ovat tuoneet meille uutta. Teemme tuotannossa laajasti erilaisia painotuotteita, joissa voimme hyödyn­tää lisävärejä ja tietysti myös perinteis­tä foliointia. Uuden tuotantokoneen lisäväreistä suosituimmat alkuvaiheessa ovat olleet valkoinen ja kulta.”


LISÄTIETOA
Docus
Pasi Julin, toimitusjohtaja
pasi.julin@docus.fi

Vammaspaino
Päivi Koivunen, toimitusjohtaja
paivi.koivunen@vammaspaino.com

Share: