Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Siellä missä innovaatio ja ammattitaito kohtaavat

10.6.2022 09:39Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Docus Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Print Teamin toimitusjohtaja Kapa Eronen on tyytyväinen uuteen Ricohin tasotulostimeen, jonka avulla saadaan kokonaan uusia tuotteita tuotantoon.

Print Team Finland Oy on lahtelainen perheyhtiö ja mainosalan erikoisosaaja, joka palve­lee asiakkaitaan ympäri Suomen monipuolisella osaamisellaan ja kokemuksellaan.

Print Team tuottaa korkealaatuisia suurkuvatuotteita tapahtumamarkkinointiin, ulkomainontaan, ajoneuvoteippauksiin ja myymälämarkkinointiin sekä tarjoaa niihin liittyvät suunnittelu- ja asennuspalvelut. Print Teamin ajatusmalli on auttaa asiakkaitaan löytämään oikeat ratkaisut, olipa kyseessä uuden liiketilan ikkunateippaus, mainoskampanja, markkinointimateriaalin valmistus tai vaikka uuden yritysilmeen lanseeraus. Yhtiön tavoitteena on kasvaa jatkossa merkittävästi ja sitä varten on nyt tehty isot investoinnit.

TOP 3 menestyksen tekijät
Print Teamin toimitusjohtaja Kapa Eronen
listasi kolme vahvuutta kohti tulevaa.
1. Innovaatio
Meillä on halu, osaaminen ja näkemys
2. Ammattitaito
Meillä on kokemusta 150 vuotta
tuotannosta ja materiaaleista
3. Kumppanuus
Toimintamme perustuu luottamukseen ja
pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Miten

Kapa Eronen on Print Teamin yrittäjä ja kasvot.

– Luotan verkostoitumisen ja yhteistyön voimaan, hyviin kumppaneihin ja innovaatioihin. Olemmekin onnistuneet rakentamaan laajan ja luotettavan kumppaniverkoston. Tämä on todella tärkeää nykypäivänä, Kapa Eronen kertoo.

Print Team on tehnyt nyt isoja investointeja teknologiaan, työnkulkuun ja uusiin toimitiloihin, voidakseen toteuttaa kasvuloikan nyt ja tulevaisuudessa.

Tuotanto

– Olemme kehittäneet oman työnkulkuratkaisun tuotantoon ja asiakaspalveluun, jonka avulla näemme reaaliaikaisen tilanteen tuotannon tilanteesta. Olemme rakentaneet kaksi vuotta omaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka on digitalisoinut yrityksemme prosessin ja tehostanut yrityksen toimintaa. Tuotannon tilanne on nyt hyvin selvillä koko henkilöstöllemme. Kaikilla asentajillamme on esimerkiksi omat pädit, joiden avulla työtilanne on hallinnassa. Työn johtaminen on parantunut merkittävästi.

Perheyrityksessä on kasvot, Kapa ja Päivi Eronen tekevät tiivistä yhteistyötä 24/7. Kapa vastaa myynnistä ja Päivi taloushallinnosta.

Toimitilat

– Ilman uusia toimitiloja emme olisi voineet tehdä tarvittavia kehityshankkeita ja investointeja. Suurkuvatuotanto vaatii tehokkaan ja laadukkaan teknologian sekä riittävästi tilaa. Nyt nämä ovat meillä suorastaan erinomaisessa kunnossa. Uudet toimitilat ovat todella hyvät meidän tarpeeseen. Tilaa ja avaruutta on riittävästi  – tämä auttaa myös tehostamaan erilaisia tuotannon työvaiheita ja helpottaa materiaalivaraston hallinnointia.

Ekologisuus ja kierrätys

– Ympäristö on otettu yrityksessämme huomioon hyvin ja kehitämme uusia ympäristöystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja aktiivisesti, esimerkiksi kierrätyspahville tulostusta. Meillä on kehityshanke vihreän talouden näkökulmasta. Tämän avulla kehitämme kilpailukykyämme ja palvelemme asiakkaitamme entistä laadukkaammin.

Autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ratkaisut.

Teknologia

– Ricohin tasotulostimeen investointi nosti suurkuvatuotantomme uudelle tasolle. Se mahdollistaa meille nyt kokonaan uudenlaisten tuotteiden myynnin ja tuotannon. Olemme myös erittäin innovatiivisiä kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja, joilla voimme yllättää asiakkaamme positiivisesti. Tasotulostin hankittiin Docukselta ja se on ollut erinomainen investointi – lisäksi arvostan toimivaa kumppanuutta ja yhteistyötä Docuksen yrittäjien kanssa.

Kapa Eronen tarkastelee tuotantotilassa upeaa toteutusta.

Miksi

– Tehdyt investoinnit ja kehityshankkeet ovat olleet välttämättömiä toimenpiteitä voidaksemme toteuttaa kasvutarinamme. Investointien ohessa olemme kehittäneet liiketoimintaa muutenkin eteenpäin – tavoitteena on olla entistä halutumpi kumppani verkostollemme ja asiakkaillemme. Näemme tulevaisuuden erittäin valoisana, joka on täynnä mahdollisuuksia.


Lisätietoja antavat:
Docus Oy
Petteri Paalanen / petteri.paalanen@docus.fi
Pasi Julin / pasi.julin@docus.fi

Print Team
Kari-Pekka Eronen / kapa.eronen@printteam.fi

Share: