Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

OIF vahvistuu merkittävästi

18.3.2022 00:02Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on Office Innovations Finland Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Office Innovations Finland Oy ja Xerox Oy ovat tehneet sopimuksen, jolla OIF voi jälleenmyydä myös Xeroxin järeimpiä tuotantolaitteita Suomessa. Kuvassa vasemmalta lukien Markus Välikangas (OIF), Tommi Andersson (OIF) ja Xeroxin jälleenmyyntikanavista vastaava Joachim Holmberg.

Jo vuodesta 2005 alkaen graafisen alan tuotantolaitteita jälleenmyynyt Office Innovations Finland Oy (OIF) on tehnyt Xeroxin kanssa sopimuksen järeimpien tuotantolaitteiden jälleenmyynnistä.

Office Innovations Finland Oy on myynyt perustamisestaan lähtien (2005) Xeroxin arkkisyötteisiä digipainokoneita ja niihin liittyviä palveluita. Kokemusta on kertynyt jo lähes 20 vuoden ajalta.

– Olemme nähneet ne muutokset, joita graafinen ala on kohdannut ja osaamme tarjota asiakkaillemme uusia ratkaisuja, joilla voidaan tehostaa tuotantoa kannattavasti, kertoo OIF:n graafisten tuotantolaitteiden myyntipäällikkö Markus Välikangas.

Välikangas näkee yrityksen vahvuutena laaja-alaisen kokemuksen graafisesta alasta, sen yrittäjistä ja tarpeista. Välikangas onkin erittäin tyytyväinen, että yhteistyö Xeroxin kanssa on nyt laajentunut. OIF on jatkossa Xeroxin High End Production Partner Suomessa. Mitä se tarkoittaa?

– Keskitymme jatkossa myös Xeroxin järeimpien tuotantolaitteiden, kuten iGen5 ja Iridesse, myyntiin asiakkaillemme, Välikangas vahvistaa.

Office Innovations Finland Oy (OIF) tarjoaa asiakkailleen toimisto- ja tuotantotulokseen laitteita, ohjelmistoja ja palveluita.
· Perustettu 2005
· Liikevaihto 6 milj. eur (2021)
· Henkilöstö 25 henkilöä
· Omistajat Jani Michelsson, Tommi Andersson
· Päätuotemerkki Xerox

Lisävärien aatelinen

Xeroxilla on digitaalisten painokonemarkkinoiden laajin valikoima arkkisyöttöisiä digipainokoneita – tarjolla on jopa viisi painokonetta, joihin on saatavana CMYK-värien lisäksi useita eri lisävärejä.

– Esimerkiksi Xerox Iridesse ja iGen5 ovat erittäin laadukkaita ja tehokkaita digipainokoneita varustettuna lisävärillä, Iridessessä on jopa kuusi väripaikkaa. Ja jos katsotaan myyntimääriä, niin maailmanlaajuisesti Xerox Versant -digipainokoneet ovat myydyimpiä kokoluokassaan: joka tunti asennetaan yksi Versant jossain päin maailmaa. Ei ole kuitenkaan yhtä laitetta vaan Xeroxin ratkaisut sopivat monelle toimialalle ja kaiken kokoisille yrityksille. Tietenkin graafisen alan yritykset ovat pääkohteemme. Xerox on panostanut todella paljon myös mustesuihkuteknologiaan, jonka ratkaisuja myös tarjoamme.

Vuosi 2021 oli OIF:n historian paras ja alkuvuosi 2022 on alkanut OIF:lla todella lupaavasti ja kauppa käy koko ajan. Yrityksellä on vahva usko tulevaan, varsinkin kun koronarajoitukset alkavat olla takanapäin.

– Olemme oikein tyytyväisiä alkuvuoteen. Markkinoilla on patoutunut tarve investointeihin ja se alkaa nyt purkautua.

Xeroxin digipainokoneisiin on saatavana kattava valikoima erilaisia lisävärejä, kuten kulta, hopea, valkoinen, kirkas, oranssi, vihreä, sininen ja fluoresoivat värit (pinkki, keltainen, magenta ja cyan).

OIF:lla on omasta takaa kattavat tuki-, asennus- ja koulutuspalvelut asiakkaille. Sen lisäksi asiakkaille on oma Help Desk, joka palvelee asiakkaita puhelimitse joka päivä. Tuotantolaitteita huoltaa Xeroxin ammattitaitoinen huolto.

– Xeroxin huoltopalvelua asiakkaamme kiittelevät viikoittain. Xerox ei ole vähentänyt resursseja huollostaan pandemiankaan aikana ja huolto on toiminut koko ajan todella hyvin, Välikangas kertoo.

Entä mikä on laitteiden, tarvikkeiden ja komponenttien saatavuus tällä hetkellä?

– Laitteiden ja tarvikkeiden saatavuus on hyvä, mutta toimitusajat ovat hieman pidentyneet. Maailmanlaajuiset haasteet tilaus- ja toimitusketjuissa eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet liiketoimintaamme, Välikangas vastaa.

Katso alta video Xeroxin uusista fluoresoivista väreistä.

Koko paketti tarjolla

OIF tarjoaa asiakkailleen myös ohjelmistoratkaisuja. Esimerkiksi Xeroxin Freeflow Core -työnkulkuohjelmisto on erinomainen ratkaisu tehostamaan painotalojen nykytilannetta, jossa on paljon pienipainoksisia painotöitä ja enemmän tilauksia. Uusi versio FreeFlow Core 6.0 mahdollistaa erikoistehosteiden käytön entistä tehokkaammin painamisessa.

– Monet asiakkaamme ovat pystyneet automatisoimaan prepressin ja sitä kautta saamaan todella paljon säästöä ja tekemään enemmän töitä. Kaiken lisäksi Freeflow Core on merkkiriippumaton, Välikangas kertoo.

OIF tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja myös verkkokauppaan, tilausjärjestelmiin, monikanavaiseen julkaisemiseen ja muuttuvan tiedon painotöihin. Lisäksi OIF tarjoaa Xeroxin koneisiin myös viimeistelyvaihtoehtoja.

– Tarjoamme asiakkaillemme tarpeen mukaan ratkaisuja, joita moderni digipaino tarvitsee tuotannossaan. Näissä ratkaisuissa tukeudumme yhteistyökumppaneihimme.

Mukana toukokuun messuilla

OIF on mukana vahvasti toukokuun Sign, Print & Promotion -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 18.–19.5. OIF tulee esittelemään osastollaan muun muassa Xerox Iridesse -digipainokoneen.

– Iridesseä ei ole aikaisemmin Suomessa messuilla esitelty. Laite on varustettu kuudella väriyksiköllä ja useilla lisäväreillä. Iridesse tarjoaakin painotaloille mahdollisuuden laajentaa tarjontaa peruspainotuotteiden ulkopuolelle tehokkaasti ja kannattavasti. Mahtavaa päästä näyttämään tätä livenä toukokuun messuilla, Välikangas iloitsee.

Xerox Iridesse nähdään OIF:n osastolla Sign, Print & Promotion -messuilla 18.–19.5. Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Xerox.

Välikangas kehottaa asiakkaita tutustumaan OIF-tarjontaan myös yrityksen toimitiloihin Espoon Niittykummussa, jossa on esillä useita Xerox-ratkaisuja tuotantotulostukseen.


Ota yhteyttä:
markus.valikangas@oif.fi
044 355 8091
oif.fi

Share: