Nimityksiä: Pohjoisranta, Fokus, Marvaco, Papyrus, Lönnberg

1.11.2016 07:43Uutiset » Toimiala

burston-clarisse_berggardh

Clarisse Berggårdh Pohjoisranta Burson-Marstellerin toimitusjohtajaksi
Strategiseen viestintään ja maineenhallintaan erikoistuneen Pohjoisranta Burson-Marstellerin uudeksi toimitusjohtajaksi, osakkaaksi ja Burson-Marstellerin EMEA-alueen johtoryhmän jäseneksi on 1.11.2016 alkaen kutsuttu KTM Clarisse Berggårdh.

Hän siirtyy tehtävään mediatoimisto IUM Finlandin toimitusjohtajan tehtävästä. Pohjoisranta Burson-Marstelleria liki 20 vuoden ajan luotsannut Jouni Heinonen jatkaa yhtiön palveluksessa hallituksen puheenjohtajana ja seniorikonsulttina.

Jaana Lindvall-Harki Fokus Median kaupalliseksi johtajaksi
Mediamyyntijohtaja Jaana Lindvall-Harki on nimitetty Fokus Media Finland Oy:n kaupalliseksi johtajaksi. Hänen vastuualueensa on Fokus Median kuluttaja- ja mediamyynti sekä markkinointi. Fokuksen mediamyyntijohtajana Lindvall-Harki aloitti toukokuussa 2016.

Sanomalta ostetusta Head Office Finlandista on muodostettu Fokukseen uusi sisältömarkkinointiin keskittyvä liiketoimintayksikkö. Sen jonka liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Tanja Piipponen. Hän on toiminut aikaisemmin Content Directorina Sanoman Head Office Finlandissa.

marvaco-mikael-lang

Marvaco Ab:lle nimitetty General Manager
Mikael Lang (52) on nimitetty Marvaco Ab:n General Manageriksi ensimmäinen marraskuuta 2016 alkaen. Langilla on pitkä kokemus pakkauspainatuksesta ja reprosta. Hän on aiemmin työskennellyt johtotehtävissä ArcoRounborgilla ja SchurPack Tanskalla. Aiemmin hän on toiminut myös monissa eri tehtävissä Smurfit Kappa CorrPrintillä.

Lang on vastuussa Marvaco Ab:n myyntitoiminnoista ja liiketoiminnan kehityksestä sekä yleisjohdosta. Hänen toimipaikkansa on Helsingborgin toimisto.

Papyrus vahvistaa myyntiä ja markkinointia
Pia Heino (44) on nimitetty back-selling-myyjäksi Papyrus Finland Oy:n myyntiin ja markkinointiin 10.10.2016 alkaen. Hän siirtyi Papyrukselle Mediatoimisto GroupM Finland Oy:ltä mediasuunnittelijan tehtävistä.

Heinon tehtäviin Papyruksella kuuluvat yhteydet mainostoimisto- ja loppukäyttäjäasiakkaisiin, paperinvalinnan konsultointi sekä erikoispapereiden myynti ja markkinointi.

Lönnberg vahvistaa myyntiorganisaatiotaan
Harri Nikulainen ja Mika Matikka ovat aloittaneet Lönnbergillä yhteyspäällikköinä. Kumpikin heistä on viimeksi toiminut Libris Oy:ssä myyntitehtävissä.

Share: