Fitra osti kuntosalilehtiä

2.9.2019 16:33Uutiset » Toimiala

K&F Professional on suunnattu kunto- ja liikuntasalien ammattilaisille. Kuva: Trioli Media.

Liikunta- ja hyvinvointikirjallisuuden kustantamona tunnettu Fitra laajentaa toimintaansa aikakauslehtien kustantamiseen. Yritys on ostanut liiketoimintakauppana kuluttajille suunnatun K&F Kuntosali&Fitness -lehden sekä liikunta-alan ammattilaisille suunnatun K&F Pro -lehden.

K&F -lehtien siirtyminen Fitran omistukseen vahvistaa tiedotteen mukaan entuudestaan Fitran ykkösasemaa Suomen johtavana liikunta- ja hyvinvointialan sisällöntuottajana. Lehtien myyjä oli Ari Katajisto, joka jatkaa lehtien päätoimittajana Fitrassa.

Kuntosali&Fitness-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja on vähintään 40 sivuinen trimmattu tabloid. Lehti on kuntosaleilla jaettava ilmaisjakelulehti. K&F Professional on ilmestynyt vuodesta 2001. Lehti on suunnattu kunto- ja liikuntasalien ammattilaisille. Lehti on muodoltaan A4, 68-sivuinen ja painos 3000 kpl. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa.

– K&F -lehdet ja Ari Katajisto ovat legendaarisia liikuntakeskusmaailmassa – maailmassa, josta Erimover on aikoinaan ponnistanut maan johtavaksi toimijaksi liikunta- ja hyvinvointikentässä. K&F -lehdet tuo Fitralle ja koko Erimover-konsernille lisäosaamista mediakentässä ja tukee missiotamme nostaa alan arvostusta sille kuuluvalle tasolle., sanoo Lari Raitavuo, Fitran hallituksen puheenjohtaja.

Erimover-konserniin kuuluvat Erimoverin lisäksi koulutus- ja asiantuntijayhtiö Trainer4You, sisältö- ja kustannusyhtiö Fitra, onlinepalveluyhtiö HELT Global, sekä ryhmäliikuntakonseptiyhtiö Funcy Family. Erimoverin liikevaihto oli 1,4 Meur vuonna 2018.

Share: