Brand ID osti Fenix Sign Oy:n

29.4.2021 19:44Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta oikealle Fenix Sign Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Saarinen, Brand ID Group hallituksen puheenjohtaja Juha Heljakka ja Fenix Sign Oy:n toimitusjohtaja Harri Rusanen. Kuva: Brand ID.

Brand ID Group on ostanut Fenix Sign Oy:n. Tiedotteen mukaan yrityskaupan myötä nämä kaksi yritystä muodostavat yhdessä alan vahvimman toimijan kaupan ketjujen ja visuaalisten brändi-ilmeiden toteuttajana kotimaassa.

Fenix Sign Oy:n omistus vaihtui 29.4.2021. Brand ID Group työllistää yrityskaupan jälkeen noin 150 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 28 milj. euroa. Brand ID:n päätoimipaikka on Porissa. Muita toimipaikkoja ovat Helsinki, Pirkkala, Jyväskylä ja Hyvinkää.

– Haasteellisista ajoista huolimatta Fenix Sign on toteuttanut runsaasti myymälöiden miljööuudistuksia, ja tilauskantamme sekä asemamme markkinassa on vahva. Kilpailuetumme ja palvelumme vahvistuvat tämän kaupan myötä edelleen ja voimme tarjota entistä monipuolisempia ratkaisuja sekä laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme, toteaa Fenix Sign Oy:n toimitusjohtaja Harri Rusanen.

Fenix Sign -yrityksen asiakkaita ovat päivittäistavarakaupat sekä yritykset, jotka tarvitsevat myymälöiden miljöö- tai brändinäkyvyyden ratkaisuja. Suurkuvatuotteiden ja brändäysratkaisuiden lisäksi Fenix Sign myy ja toteuttaa hyllyjen tilanhallinta-, tuotesuojaus- ja hinnannäyttöratkaisuja. Yritys toimii valtakunnallisesti palvellen asiakkaitaan 56 hengen voimin. Sen päätoimipaikka on Hyvinkäällä, ja liikevaihto vuonna 2020 oli noin 10 milj. euroa.

Brand ID jatkaa vahvaa kasvuaan

Brand ID:llä on pitkä ja maineikas historia brändäyksen ja kaupan miljööprojektien toteuttajana.

– Kättemme jälki näkyy kaikkialla valtakunnallisesti esim. Nesteen huoltoasemien, monien kauppaketjujen sekä yritysten visuaalisessa ilmeessä, jotka olemme toteuttaneet. Yhdessä Fenix Signin kanssa meillä on toisiamme tukevia vahvuuksia ja synergiahyötyjä asiakkaidemme eduksi, toteaa Brand ID:n toimitusjohtaja Juha Heljakka.

Brand ID on porilaislähtöinen perheyhtiö, joka valmistaa teollisuuden merkintätuotteita, visuaalisia brändäämisen tuotteita sekä myymälämarkkinoinnin kokonaisratkaisuja ja pahvipakkauksia. Liikevaihto vuonna 2020 oli noin 15 milj. euroa ja yritys työllisti 96 henkilöä.

Fenix Sign on uudistanut mm. DNA:n kaupan Turun Hansakorttelissa. Kuva. Fenix Sign.
Share: