Booky keskittää logistiikan palvelut Kirjakeskukseen

25.6.2019 08:00Uutiset » Toimiala
Porvoon Kirjakeskus palvelee kirja-alaa laajasti. Kuva: Kirjakeskus.

Booky.fi Oy:n logistiikkapalvelut siirtyvät Porvoon Kirjakeskukseen. Groupin organisaatiouudistuksen myötä konserni vahvistaa logistiikan liiketoimintojaan keskittämällä kaikki logistiikan palvelut Porvoon Kirjakeskukseen 1.7.2019 alkaen.

– Haluamme tukea asiakkaiden parempaa palvelua uudistamalla voimakkaasti kasvanutta organisaatiota. Virtaviivainen rakenne helpottaa ja nopeuttaa prosesseja, kiteyttää konsernin pääomistaja ja Booky.fi:n toimitusjohtaja Antti Ypyä muutoksia.

Samalla konserni keskittää tukitoiminnot Booky.fi Oy:lle heinäkuun alusta. Konsernin tukipalveluihin kuuluvat muun muassa tietohallinto, asiakaspalvelu, markkinointi, viestintä, taloushallinto ja ostotoiminta.

HuK Jaakko Hilke on nimitetty kehitysjohtajaksi. Hilke vastaa työssään konsernin tietohallinnosta. Hän siirtyy Booky.fi:n palvelukseen Porvoon Kirjakeskuksen kehityspäällikön tehtävästä. Tradenomi Heini Pennanen on nimitetty konsernin hallintojohtajaksi vastuualueinaan asiakaspalvelu, hallinto ja markkinointi. Pennanen siirtyy tehtävään Kirjastopalvelun projektipäällikön tehtävästä.

FM Vilja Perttola jatkaa konsernin viestintäjohtajana vastuualueinaan konsernin viestintä ja henkilöstöhallinto. Merkonomi Paula Savolainen jatkaa konsernin ostojohtajana vastuullaan julkishallinnon ja kuluttajakaupan ostotoiminta. KTM Markku Takkunen jatkaa konsernin talousjohtajana.

Booky.fi Oy on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Yritys tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 54 miljoonaa euroa.

Share: