Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Durst esittelee integroituja ratkaisuja Fespa-messuilla

27.9.2021 09:29Uutiset » Tapahtumat
Durst tarjoaa tekstiilitulostamiseen P5 TEX iSUB -tekstiilitulostinta, joka sopii sekä suoraan tekstiilille tulostamiseen että siirtopaperitulostamiseen. Kuva: Durst.

Durst Group esittelee Fespa-messuilla pitkälle kehitettyjä, integroituja digitaalisen painamisen tuotantoratkaisuja. Esillä on mm. suosittu P5 350 -tuotantojärjestelmä suurkuvatulostamiseen. Uutta tekniikkaa edustaa innovatiivinen ja monipuolinen P5 TEX iSUB -tekstiilitulostin.

Durst on tiedotteen mukaan viime vuosina keskittynyt oman ekosysteeminsä rakentamiseen suurkuvatulostamisessa. Siihen kuuluvat tulostimet, ohjelmistot, verkkokaupparatkaisut ja viimeistelymoduulit. Tavoitteena on mahdollisimman integroitu end-to-end tuotantoprosessi. Siihen kuuluvat myös koulutus, tuki ja huoltopalvelut.

Vuonna 2018 lanseerattu P5-tuotantojärjestelmä on ollut suosittu. Pelkästään P5 350 -sarjan laitteita on asennettu yli 100. Tämä laite on 3,5 metrin levyinen hybridiratkaisu rulla- ja tasotulostukseen. Siihen voidaan kytkeä Durstin omat lisälaitteet automatisoiduksi tuotantolinjaksi.

Tekstiilitulostamiseen Durst tarjoaa nyt tehokasta P5 TEX iSUB -tekstiilitulostinta, joka sopii sekä suoraan tekstiilille tulostamiseen että siirtopaperitulostamiseen. Laitteessa on integroitu viimeistely-yksikkö, jolla voidaan neuloa ja tikata (stitch) materiaalia.

P5 350/HS ja P5 TEX iSUB -laitteet esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle Fespa-messuilla. Esillä on myös Vanguard VR6D -tasotulostin. Durst osti enemmistön amerikkalaisesta Vanguard Digital Printing Systems -yrityksestä vuonna 2020.

Array
Share: