Ricoh panostaa suurkuvaratkaisuihin

18.12.2015 09:09Uutiset » Laitteet
Ricohin MPC W2201SP on suuren formaatin tulostin.
Ricohin MPC W2201SP on suuren formaatin tulostin.

Ricoh panostaa enemmän suurkuvatuotantoon ja osallistuu ensimmäistä kertaa Fespa Digital -messuille Amsterdamissa maaliskuun alussa. Ricoh esittelee messuilla suurkuvan tuottamiseen soveltuvia lateksitulostimia, arkkituotantojärjestelmän ja monitoimisen suurkuvatulostimen.

Ricoh tuo messuille Pro L4100 -sarjan lateksitulostimia, joissa on yhtiön itse kehittämä muuttuvan pisarakoon tulostuspää. Sen avulla päästään jopa niin pieneen pisarakokoon kuin neljä pikolitraa. Laitteilla voidaan tehdä kestäviä tulosteita sisä- ja ulkokäyttöön.

Uusi MPC W2201SP on monikäyttöinen suuren formaatin väritulostin, jolla voidaan tehdä tiedotteen mukaan tehokkaasti tulosteita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Laite soveltuu sekä tekniseen että muuhun graafisen tulostamiseen.

Ricoh esittelee messuilla myös BLI PRO -palkinnon saanutta Pro C7100X arkkisyöttöistä värituotantojärjestelmää. Siinä on viides väriyksikkö, joka mahdollistaa korkean kiillon tai valkoisen värin. Buyers Laboratory LLC (BLI) testaa laitteiden toimivuutta ja antoi tälle laitteelle vuoden 2016 palkinnon “Outstanding Light- to Mid-Volume Colour Production Device” -kategoriassa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: