Xeroxilta uusia työkaluja dokumentinhallintaan

26.11.2014 09:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox tarjoa uusia palveluita, jotka auttavat vähentämään tulostusta työpaikoilla. Yritys esittelee Länsi-Euroopan markkinoille kaksi uutta ratkaisua, joiden avulla yritykset pääsevät lähemmäs digitaalisempaa, paperitonta työympäristöä. Xerox on myös solminut kaksi uutta strategista kumppanuutta Hylandin ja Datawatchin kanssa.

Xeroxin Digital Alternatives on tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin tarkoitettu helppokäyttöinen, tulostusympäristöstä riippumaton työkalu, joka automatisoi jokaiseen suureen organisaatioon kuuluvat paperityöt. Työkalun käyttäjät voivat helposti allekirjoittaa asiakirjoja, lisätä niihin huomautuksia sekä jakaa, tallentaa ja lukea niitä yhdestä käyttöliittymästä. Turvallista, intuitiivista liittymää voidaan käyttää Microsoft Windows -pohjaisissa tietokoneissa ja Applen iPad-laitteissa.

Auttaakseen yrityksiä pienentämään hiilijalanjälkeään ja motivoidakseen työntekijöitä toimimaan ympäristöystävällisemmin Xeroxin tutkimuskeskus (Xerox Research Centre Europe, XRCE) loi Xerox Print Awareness -työkalun, patentoidun järjestelmän, joka rohkaisee työntekijöitä toimimaan aktiivisesti ympäristön kannalta vastuullisemmin.

Xerox on myös solminut kaksi uutta strategista kumppanuutta Hylandin ja Datawatchin kanssa. Tavoitteena on nopeuttaa siirtymistä paperiasiakirjoista digitaaliseen tietojenkäsittelyyn valtionhallinnossa, vähittäiskaupan, terveydenhuollon sekä vakuutus- ja rahoituspalveluiden aloilla.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: