Stora Ensolta markkinapaikka aaltopahvilaatikoille

4.5.2020 10:37Uutiset » Pakkaukset
Box Inc on uusi yrityksille suunnattu aaltopahvipakkausten markkinapaikka. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso lanseeraa Box Inc -markkinapaikan uusiutuvien pakkausten B2B-kauppaan. Uusi Box Inc -alusta tarjoaa tiedotteen mukaan yrityksille vaivattoman tavan ostaa pakkaukset verkosta ja toimittajille mahdollisuuden saada uusia asiakkaita panostamatta omaan digitaaliseen läsnäoloon.

– Box Inc digitalisoi perinteisen ostoprosessin viemällä ostamisen ja myymisen kokonaisuudessaan verkkoon. Asiakkaat haluavat helppoa digikokemusta, joten kehitimme älykkään ratkaisun, jonka avulla paras tarjous löytyy nopeammin ja vaivattomammin, sanoo Box Inc:n johtaja Mikael Fristedt Westre.

Box Inc lanseerattiin Saksassa, joka on Euroopan suurin aaltopahvipakkausten markkina. Alusta on tarkoitus ottaa käyttöön myös muualla Euroopassa. Box Inc tarjoaa brändeille ja yrityksille helpomman tavan löytää pakkauksia, jotka ovat uusiutuvia, muovittomia, helposti kierrätettäviä ja hiilijalanjäljeltään pieniä.

Alustan kautta tehdyistä ostoista ei peritä palvelumaksuja, ja maksaminen on turvallista. Tuotto tulee toimeksiantomaksusta, joka peritään toimittajilta jokaisesta toteutuneesta tilauksesta. Box Inc:n omistaa Stora Enso, mutta se toimii erillisenä juridisena yksikkönä ja brändinä.

– Box Inc hyödyntää Stora Enson vahvaa markkina-asemaa ja aaltopahvipakkausosaamista. Alamme digitalisaation edelläkävijänä näemme, että Box Inc on mainio esimerkki alustaliiketoiminnasta, joka tuo lisäarvoa niin toimittajille kuin asiakkaille, sanoo Stora Enson Packaging Solutions -divisioonan johtaja David Ekberg.

Share: