Innovatiivinen kissan vessa kätevässä pakkauksessa

11.5.2020 15:26Uutiset » Pakkaukset
Biohajoava kissan vessa on tehty kartongista ja kuivike sertifioidusta puusta. Kuva: PetHolic.Net.

Keravalaisyritys PetHolic.Net on kehittänyt ratkaisun etätyöläisiäkin koskettavaan ongelmaan. Tuotekehityksen ja yritykselle myönnetyn innovaatiotuen tuloksena syntyi La Toilette – käyttövalmis ja sataprosenttisesti biohajoava kissan vessa, joka sisältää ympäristöystävälliset kuivikkeet.

Kissan wc:n pesu ei useinkaan ole kissanomistajille mieluinen rutiini ja eläinalan yrityksissä – joissa korkea hygieniataso on välttämätön – pesuun ja desinfiointiin kuluu runsaasti aikaa. Projektin käynnistänyt Sari Nikkanen halusi ratkaista tämän ongelman tarjoamalla asiakkaille helppokäyttöisen ja hygieenisen vaihtoehdon, joka ei vaadi pesu -ja desinfiointiaineita, vettä tai aikaa.

La Toilette valmistetaan napakasta kartonkimateriaalista ja toimitetaan asiakkaalle kokoon taitettuna. Tuote on kevyt ja siten helppo kuljettaa, säilyttää ja ottaa mukaan esimerkiksi autoon, lomamatkalle tai kissaharrastuksiin. Käyttöönoton yhteydessä seinät on kehitetyn mekanismin ansiosta helppo nostaa pystyyn, ja tuotteen sisällä valmiina olevien kuivikkeiden ansiosta wc on heti valmis käyttöön.

Tuote valmistetaan ja kootaan Suomessa. La Toilette on tavaramerkki, jolle on myönnetty EU:n mallisuoja.

PetHolic.Net (Esses Oy) on Keravalla toimiva, vuonna 2006 perustettu perheyritys. Yritys on korkealaatuisten lemmikkien ravitsemustuotteiden ja tarvikkeiden maahantuoja ja myyjä, jonka asiakkaita ovat kotitaloudet, lemmikkien erikoisliikkeet ja eläinlääkärit.

Share: